Az egyetlen hővédő, amelyre a hajadnak szüksége van: Nanoil Heat Protectant Spray

nanoil heat protectant spray

Nem mindenki méri fel, hogy mennyire fontos a hőformázás során a fürtök megfelelő védelmének biztosítása. Ennek a kulcsfontosságú lépésnek a mellőzése azonban visszafordíthatatlan következményekkel járhat. Ez azt akarja jelenteni, hogy ha egyszer bekövetkezik, akkor csak egy járható út maradt – megkérni a fodrászt arra, hogy vágja le a meggyengült és roncsolódott hajrészeket. Valóban ezt akarod? Az előbbiekben felvázolt tragikus szcenárió elkerülése érdekében, vess egy pillantást a Nanoil Heat Protectant Spray-jére. Folytasd az olvasást, hogy megtudd miért is éri meg ezt a terméket választani. 

Hővédelem: Mi teszi olyan fontossá

A hajszárító, kúpvas és hajvasaló által kibocsájtott hő olyan magas, hogy annak befolyása jót nem eredményezhet. A magas hőmérséklet gyors ütemben szívja ki a vizet a fürtökből, azzel szárítva ki, és téve azokat teljesen töredezetté. Az UV sugárzás, valamint a napfény ugyanolyan negatívan hatnak a hajra. Azonban védőréteggel ellátva a haj megmarad hidratáltnak, mert ezzel az apró segítséggel képes lesz ellenállni az extrém hőmérsékletnek. Bár minden hajtípusnak szüksége van a hővédelemre, a vékony, finom és szőkített haj esetén ez a képesség hatványozottan fontos.  Ez az egyetlen létező mód arra, hogy megóvd a tincseket a széttöredeződéstől és a kiszáradástól. 

Melyik hővédőt kellene választanom? 

Ennek a kategóriának az egyik legkelendőbb terméke a Nanoil Heat Protectant Spray. Más hővédő spray-kel összehasonlításban, a Nanoil által forgalmazott termék sokkal hatékonyabbnak bizonyul a hővédelemben. Hogyan csinálja? Képes áttetsző, de törhetetlen védőréteget képezni a szálak felett, amely leválasztja ezeket a hőformázó eszközök által keltett hőtől. Mennyire erős ez a védelem? Hihetelenül erős, ugyanis akár 220°C-ig is képes garantálni a védelmet. A formázás előtt közvetlenül felvitt egyetlen termékkel a birtokodban képes lehetsz a frizurád elkészítésére, anélkül, hogy bármilyen kárt előidéznél az állapotában. A Nanoil Heat Protectant Spray rendkívül hatékony és hosszan tartó eredménnyel kecsegtet, ami a fényes, hidratált és táplált végeredményt illeti. Ha eddig sok fejfájást okozott a rakoncátlan fürtök megszelidítésének kérdése, akkor ezzel a spray-vel többé ez sem lesz probléma. Az elektrosztatikus és gubancos haj szintén soha többé nem visz el az energiádból. 

heat protectant spray nanoil

Nanoil Heat Protectant Spray – előnyök

A Nanoil hajspray-je számos előnnyel kecsegtet. Az, hogy képes minden feladatot egy lépésben ellátnisogoldalúvá teszi a hajápolót. Melyek lennének ezek? 

  1. Megvédi a hajat egészen 220°C-ig (440°F).
  2. Egyenessé, ápolttá és ragyogóvá teszi a hajat.
  3. Megelőzi a szín kifakulását. 
  4. Szuperkönnyű a használata. 
  5. Elősegíti a sima hajat.
  6. Még a legrendetlenebb fürtöket is beszabályozza. 
  7. Megelőzi az elektrosztatikusságot. 
  8. Nem engedi, hogy a magas páratartalom elrontsa a frizurádat. 
  9. Segít a fésűnek könnyedén végig siklania a hajad teljes hosszán.
  10. Kiegyenesíti a kutikulákat. 
  11. Jelentősen leegyszerűsíti a formázást. 
  12. Hihetetlenül kellemessé teszi a tapintását. 
  13. A kiszerelése nagyon kedves és a használata is nagyon kényelmes. 

Mi van a Nanoil Heat Protectant Spray-ben?

Ez a hihetetlen Nanoil hővédő spray selyem fehérjékben gazdag, amelyek a sima és fényes hajért felelősek. Ezzel egy időben a hajszín fakulása is megakadályozásra kerül. A Nanoil Heat Protectant Spray vízbázisú termékként nagyon könnyed így nincs esély arra, hogy a hajszálakat összeragassza vagy csökkentsen a tartásából. Az összetevők listája nagyon rövid és egyszerű, így biztos lehetsz abban, hogy termék kizárólag olyan alapanyagokat tartalmaz, amelyek a haj hasznára válnak.

Mit mondanak a vásárlók a Nanoil Heat Protectant Spray-ről?

Világszerte nők ezrei vallják azt, hogy a Nanoil hővédőjének hatása rendkívüli. Legtöbbször azt emelik ki, hogy a haj puha és gubancoktól mentes lesz a használatot követően. A legjobb tulajdonsága emellett, hogy minden hajtípus számára előnyös, és nagyszerű eredményekkel kecsegtet. Ez azt jelenti, hogy nem fogja elnehezíteni a hajat, hiszen a könnyed formula egyenletesen eloszlik a szálak felületén. Jónéhány felhasználó megerősítette, hogy a hatása több napon át is kitart! 

 

Mi a legjobb hely, ahonnan a Nanoil Heat Protectant Spray beszerezhető?

Itt van még egy jó dolog a terméket illetően. A  Nanoil Heat Protectant Spray-jét könnyedén megrendelheted a Nanoil hivatalos weboldaláról, nanoil.hu-ről. Természetesen, a felsőkategóriás online drogériákban is megtalálható, ha úgy tartaná a kedved.