Professzionális Nanobrow Lamination Kit otthoni használatra – Mit érdemes tudni?

Tudtad, hogy otthon is végezhető tevékenység a szemöldök laminálás? Minden amire szükséged lesz az a Nanobrow Lamination Kit – egy professzionális készlet otthoni szemöldök lamináláshoz. Minden szükséges segédeszköz és hozzávaló benne van, ahhoz hogy sikerre vidd ezt a projektet.

Mi az a szemöldök laminálás?

A laminálás egy olyan szépészeti beavatkozás, melynek során a szőrszálakat a kívánt irányba és formába rendezheted és 6 héten át úgy is tarthatod őket. Különleges hatóanyagainak köszönhetően megpuhítja a hajszálakat, így azok megfelelően lesznek formázhatóak. A már említett szer gondoskodik a kialakított forma tartósításáról. 

Kinek kellene laminálni a szemöldökét? 

A laminálás minden olyan hölgynek jól jöhet, aki határozott vonalú és telt szemöldökről álmodozik. Különösen akkor javasoljuk, ha vékonyka, szinte alig látható szemöldökkel rendelkezel, hiszen ezzel az eljárással megvastagíthatod a vonalait. A laminált szemöldökök sokkal jobban néznek ki, csapj le rá, ha te is tennél valamit a megjelenésedért. Asszimmetrikus vagy eltérő vastagságú szemöldökök esetén is nagy segítség lehet. Akkor is csodákra lehet képes, ha nagy rajongója vagy a nomakup-makupnak, hiszen így nem lesz szükséged szemöldökrajzolgatásra. 

A Nanobrow Lamination Kit – egy egyszerűen használható szemöldökemelő és lamináló készlet.

Elérhető a www.nanobrow.hu oldalon, illetve a legnevesebb online és fizikai szépség szaküzletekben.

Egy készlet szemöldök liftinghez és lamináláshoz, Nanobrow Lamination Kit

A szemöldök lifting készlet – a Nanobrow Lamination Kit – egy egyedülálló szemöldökformázó szett, amely egyre nagyobb népszerűségre tesz szert azok körében, akik dúsabb szemöldökre vágynak mindennapos igazgatás nélkül. Hiszen ennek köszönhetően a szemöldökök sokáig határozott vonalúak és szépen íveltek lesznek. A  DIY szemöldök laminálással a szemöldökeid teltek, dúsak és természetesen fényesek lesznek.

A Nanobrow Lamination Kittet kifejezetten otthoni használatra találták ki, így minden ehhez szükséges segédeszközt mellékeltek is. A hatékony formulájának hála a hatása egészen 6 héten át tart majd. A szemöldök lamináló készlettel minden hiányosabb rész elfedhető lesz, így téve a szemöldököket dússá és vastaggá.

Tartós szemöldök lamináló készlet a Nanobrowtól – szépségszalonoknak és otthoni használatra 

Ez a páratlan lamináló készlet otthoni, de professzionális használatra is alkalmas. Mindenféle szemöldök típushoz jól használható – legyen az vékony, vastag, hiányos vagy szétmeredező. A szemöldök laminálás nagyszerűen kombinálható színezéssel és szedéssel is. 

Teljesen megfelejtkezhetsz a rendetlen ívekről, és mostantól minden a tökéletes, szépen formázott és fényes szemöldökökről fog szólni. A Nanobrow Lamination Kit lesz a garancia arra, hogy a forma precíz és rendezett legyen hetekig. Ezzel a költséghatékony módszerrel, akár 10 kezelést is kiszolgálhatsz, vagyis nagyon is megéri beszerezni

Könnyen használható szemöldök lamináló készlet 

Ráadásul, a laminálással a szemöldökök tapintása is megváltozik, igazgatás nélkül is bámulatosan fogsz festeni. Ezzel az egyedi szemöldök formázó szettel a szemöldökök íveiben nem lesznek rések vagy hézagos helyek. A Nanobrow készletét egyszerűen lehet használni, hiszen minden üvegcse egyértelműen felcímkézett, a hihetetlen népszerűségét pedig a bámulatos végeredménynek köszönheti. Biztos lehetsz abban, hogy a szemöldököd sokáig elegáns és rendezett marad!

Honnan szerezhető be a Nanobrow szemöldök lamináló szettje? 

A professzionális, tartós lamináló és liftingelő készlet a nanobrow.hu oldalán keresztül szerezhető be. De fizikai üzletekben, online drogériákban és webáruházakban is fellelhető.