Hogyan nézzünk ki frissen smink nélkül?

friss-kin-eacute-zet.jpgÉpp, hogy felkeltél az ágyból és máris fáradtnak nézel ki azokkal a sötét karikákkal a szemed alatt egy nyugtalan éjszaka után? Ne aggódj! Szerencsére léteznek nagyszerû módok a frissítésre. És a legjobb, hogy mind otthon is kipróbálhatod.

Fáradtság, sötét karikák a szem körül és a puffadtság egy nyugtalan éjszaka eredménye. Eltorzítják arcunkat és minden reggel sminkkel kell elfednünk, miközben versenyzünk az idõvel. Mi segíthetne rajtunk? Ha nincs idõd a reggeli elõkészületekhez, akkor fogadd el két tanácsunkat. Hajolj elõre, úgy, hogy a fejed a térdeidhez közel legyen. Nem kell gumiból lenned, hogy ezt megcsináld; csak be kell hajolnod egy kicsit a csípõdben. Ennek eredményeként a vér gyorsabban folyik a fej irányába és az epidermális sejtekben fut át. Bõre rózsaszín lesz és ragyogó. Második módszer a megfelelõ ruhaválasztás. Amikor fáradt vagy, ne viselj fekete blúzokat, hanem az arcszínedhez közelebb álló színeket. Pihentebbnek fogsz kinézni és tele energiával.

Ha reggel van még egy kis idõd, akkor próbálj ki egyéb bõrfrissítõ módszereket. Arcmosás jeges vízben fokozza a vérkeringést, valamint ébernek és nyugodtnak fogod érezni magad. Bõröd rózsaszín lesz, regenerált és könnyû. Ne feledd, hogy a gyakorlatok, különösen a friss levegõn, nem csak a kalóriák elégetésére jók. A torna átmozgatja a bõrsejteket, segít a méregtelenítésben (az izzadtsággal együtt kerülnek eltávolításra) és emeli az endorfin szintet. Minden nap legalább 1 liter vizet igyál, hogy hidratáld a tested és lassítsd az öregedést. A hidratált bõr fiatalabb és szebb. Ne felejtsd el, hogy megigyál egy pohár vizet, miután felébredsz éhgyomorra. Ilyen módon fokozod az az anyagcserét. Milyen egyéb módon szabadulhatsz meg a sötét karikáktól egy nyugtalan éjszaka után? Tegyél két kanalat a hûtõbe 10 percre. Majd tedd õket az arcbõrödre illetve a szemhéjadra. Ezzel megjavul a vérkeringés, a sötét karikák eltûnnek és a puffadtság is eltûnik, amitõl az arc újra felfrissül és ragyog.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük