2016 tavaszára Clinique új innovatív termékeket készített elõ

2016 tavaszára Clinique új innovatív termékeket készített elõ. Egyik közülük az ajak balzsam Clinique Sweet Pots radírral, azaz Cukor Radír & Ajak Balzsam. Az ajakbalzsam és radír az egyben az árával ellentétben viharként hódította meg a smink kozmetikumok piacát.

HARMONIKUS DUETT AJAKRA

Sweet Pots Sugar Scrub & Lip Balm két kozmetikum egy csomagolásban. Kinézetre egy finom makaronra emlékeztet, mert a terméknek két rétege van. Az egyiken a cukorradír, míg a másikon a hidratáló és színezõ ajak balzsam. Az ajak balzsam és radír Clinique Sweet Pots a tápláló kozmetikumok harmonikus duettje. A cukor ajakradír használatával rendszeresen tudunk megszabadulni az elhalt hámsejtektõl az érzékeny száj bõrön, ami sima és puha hatást nyújt. Azonban az ajak balzsam alkalmazása hidratálja és táplálja a szájat a kiválasztott színben való természetes ragyogást biztosítva.

ÁRNYALATOK VÁLASZTÉKA

Sweet Pots Sugar Scrub & Clinique Ajak Balzsama minden ajak bõrtípusra ajánlott. Hat gyümölcsös és intenzíven pigmentált színben kapható, melyeket egyeztetni lehet a stílussal, karakterrel vagy akár hangulattal. A színek jobban lefedik a szájat, ha elõtte elvégeztük a cukros ajakradírt.

  • Candies Cassis – klasszikus lila
  • Citron Bleu – égszínkék
  • Orange Blossom – intenzív narancs
  • Pink Framboise – neonrózsaszín
  • Red Velvet – mélyvörös
  • Sweet Rose – púder, sötét rózsaszín

HASZNÁLATA

Készítsd elõ az ajkat a színezésre finom cukros radír masszázzsal. Zsebkendõvel távolítsd el a radír maradványokat. A cukor radírt heti három alkalomnál nem ajánlatos többet hasznélni az irritációk elkerüléséhez. A sima ajkakra vigyed fel a színezõ ajak balzsamot, mely nem csak intenzív színt kölcsönöz, de szép ragyogást és hosszantartó hidratálást.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük