Hogyan válasszuk ki a tökéletes szempillaspirált? Nézd meg ezeket a termékeket!

A szempillaspirál az egyik alapvető sminktermék, amelyet nők ezrei használnak minden nap. Tagadhatatlan, hogy segíthet kiemelni a tekintetedet, valamint a természetes szempilláidat. Felmerül azonban a kérdés, hogyan válasszuk ki a tökéletes szempillaspirált, és mely termékek érdemelnek valójában figyelmet?

Hogyan válasszuk ki a legjobb szempillaspirált? Íme a mi tippjeink!

A legjobb szempillaspirálnak mindig hatékony teljesítményt kell nyújtania. Figyelembe kell venned, hogy számos termék áll rendelkezésre, amelyek hatásukat tekintve jelentősen eltérhetnek egymástól. Választhatsz a következők közül:

  • hosszabbító szempillaspirál;
  • sűrítő szempillaspirál;
  • göndörítő szempillaspirál.

Természetesen a legjobb, ha mindezeket a funkciókat egyetlen termékbe lehet foglalni. Ugyanakkor a legjobb szempillaspirál kiválasztásához meg kell határoznod az elvárásaidat, és alaposan meg kell vizsgálnod a szempilláidat:

  • túl rövidek és alig látszanak?
  • elég egyenesek és merevek?
  • vékonyak és nem eléggé dúsak?

A fenti kérdések megválaszolásával mindenki pontosan tudni fogja, hogy mire van leginkább szükséged a szempillasminkben. Más szempontok, például a termék vagy a kefe tartóssága az adott márkától függ.

Szempillaspirálok, amelyek valóban működnek!

A szempillaspirál kiválasztásakor minden nő dilemmákat élhet át. Természetesen az ideálisat megtalálni, miközben folyamatosan új termékek jelennek meg a piacon, elég problémás lehet. Kiderült azonban, hogy számos szempillaspirál valóban működik!

1. Nanolash szempillaspirál

legjobb szempillaspirált

A Nanolash szempillaspirál továbbra is vitathatatlanul a szemsminkek vezetője. Ez egy prémium termék, amely nagyon gyorsan kivívta a nők elismerését világszerte. A felhasználók egyértelműen kijelentik, hogy a szempillasminktől olyan könnyű volt számukra a szempillasminktől!

A Nanolash szempillaspirál egy olyan termék, amely tökéletes kefével van ellátva. Szilikonból készült, és nagyszerű formával rendelkezik. Ez biztosítja, hogy minden egyes szempillát tökéletesen szétválaszt és egyenletesen bevon a termékkel. Ezenkívül a felhasználók értékelik a Nanolash szempillaspirál tartósságát, amely nem hámlik vagy morzsolódik a nap folyamán.

A szempillaspirál két változata közül lehet választani a márka weboldalán:

Ez azt jelenti, hogy minden nő kiválaszthatja az igényeinek tökéletesen megfelelő terméket.

2. Lashcode szempillaspirál

A Lashcode Mascara egy másik figyelemre méltó termék. Ez egy hosszabbító és dúsító szempillaspirál. Ez a szempillaspirál ugyanolyan népszerű a nők körében, és sok pozitív értékeléssel büszkélkedhet.

Kezdjük azzal, hogy a Lashcode Mascara tökéletes szilikonkefével rendelkezik. Ragyogóan szétválasztja a szempillákat, és nem hagy csomókat rajtuk. További előnye minden bizonnyal az, hogy a Lashcode Mascara jól megbirkózik a kissé magasabb hőmérsékletnek való kitettséggel. A felhasználók nem számoltak be arról, hogy a termék elkenődött, csomósodott vagy hámlott volna, még egy egész napos viselés után sem.

3. Clinique Naturally Glossy szempillaspirál

A Clinique Naturally Glossy egy szempillaspirál, amely állítólag biztosítja, hogy a szempillák láthatóan hosszabbak és dúsabbak legyenek. A felhasználók kiemelik, hogy már az első felvitel után elérték a kívánt hatást. További előnye ennek a szempillaspirálnak a bolyhos és jól formázott kefe. Ez lehetővé teszi, hogy ügyesen bevonja még a rövid szempillákat is a szem sarkaiban.

Sajnos a Clinique Naturally Glossy Mascara problémája a termék tartósságában mutatkozik meg. A felhasználók jelzik, hogy a nap végén a szempillaspirál csúnya maradványaival küzdöttek a felső szemhéjukon. A szempillaspirál ráadásul hajlamos arra, hogy néhány órával a felvitel után leperegjen.

4. Bobbi Brown Extreme Party szempillaspirál

A Bobbi Brown Extreme Party Mascara szintén egy hosszabbító termék. Ugyanakkor a hosszú szempillák hatásának elérése csak a szempillaspirál második rétegének felvitele után lehetséges. Ebben az esetben azonban a Bobbi Brown Extreme Party Mascara legnagyobb problémájának a meglehetősen folyékony állag bizonyul, mivel jelentősen megnöveli a száradási időt.

A kefe megfelelően van kialakítva. A lógó szemhéjakkal rendelkezőknek is megfelel. Ami magának a terméknek a tartósságát illeti, az inkább átlagos. Sajnos ez a szempillaspirál hajlamos a hámlásra és a maszatolásra, különösen, ha magasabb hőmérsékletnek van kitéve.

Ezzel vége a TOP 4-es rangsornak. A Nanolash szempillaspirál továbbra is vezető helyen áll, mivel kivételes minőséget és tartósságot biztosít. A kiválasztott szempillaspirálokat te magad is tesztelheted, és megnézheted, hogy valóban megfelelnek-e az igényeidnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük