Twist Up The Volume Mascara BOURJOIStól

bourjois.jpg Átlagosan minden szezonban átbeszéljük azokat a szempillaspirálokat, amelyekkel a tervezõk új vásárlókat próbálnak bevonzani és a meglévõket megtartani. Irodánkba érkezett a Bourjois igazi gyöngyszeme, Twist Up The Volume szempillaspirál, mely már világszerte meghódította a nõket. Mi olyan különleges benne?

Szemsmink dupla hatása

Egy szempillaspirál két különbözõ hatásért? A Bourjois Twist Up The Volume szempillaspirál segítségével ez nem probléma, és mindez a 2 az egyben innovatív ecsetnekköszönhetõ. A Bourjois új szempillaspiráljának bemutatásával a piacon az applikátor mutatkozott be, mely korábban a szemsmink kozmetikumok világában nem volt látható. A Twist Up The Volume szempillaspirál ecsetnek speciális mechanizmusa van, mely két különbözõ pozíciójú felvitelt tesz lehetõvé. Ezzel egy termék használható két hatás eléréséhez – hosszúság és volumenértelmében. Mindkét alkalmazás kombinációja az elképesztõ maximum hosszúság és teljes volumen hatását garantálja.

TWIST 1 maximális hossz

Az applikátor normális helyzetében elég hosszú és széles sörtéjû. Ebben a pozícióban az ecset a termék egyenletes elosztását garantálja minden pilla egész hosszán. A Twist Up The Volume szempillaspirál innovatív formulája finom rostokkal fedi le a pillákat, mely az alkalmazás során pár milliméterrel meghosszabbítja a pillákat.

TWIST 2 extrém volumen

A Bourjois legjobb meglepetése fõként az ecset, amely lehetõvé teszi az alkalmazást két pozícióban. Miután megfordítjuk a Twist Up The Volume mechanizmusát volument nyújtó szempillaspirállá változik. Az eredeti ecset rövidebb és sûrûbb lesz, amivel a szempillaspirál szuper volument varázsol csomók és összeragadás nélkül.

Verhetetlen szempillaspirál Bourjoistól

Twist Up The Volume Bourjoistól legfõképpen alkalmazásban képviseli az innovációt, mely hosszabbít, sûrít vagy nagyon kifejezõ szempillákat varázsol dupla használat után. De ez nem minden. Minden Bourjois szempillaspirál kiváló minõségû, ahogy ez is. A Twist Up The Volume szempillaspirál nagyon intenzív fekete színû, magas élettartamú és formulája biztonságos a szemre.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük