Pupa Vamp! Extreme – Extrém Definiálás

pupa-milano.jpgPupa Milano zümmögõ bejelentéssel kezdte az új évet, kozmetikumok terén. Egyesek exkluzív metál színû csomagolást kaptak – Vamp! Extreme szempillaspirál, mely várhatóan sûrítõ hatású és növeli a volument. Milyen a Vamp! Extreme szempillaspirál? Mit kínál a Pupa?

Maximum volumen

Pupa Milano Vamp! Extreme szempillaspirál sláger termék, melyet a márka a tavalyi év végén mutatott be. A gyártó garantálja, hogy a szempillaspirál még a legnagyobb igényekkel rendelkezõ nõk számára is ideális, különösen ha vonzó tekintetet szeretnének. Pupa Vamp! szempillaspirál már az elsõ réteg után extrém volument biztosít a pilláknak.

Szempillaspirál igényeseknek

Megtalálni a tökéletes szempillaspirált néha lehetetlen. Vamp! Extreme a legjobb tulajdonságokat biztosítja egy eredeti csomagolásban. A sûrû szempillák tartós és látványos hatása mély, fekete színben, csomók nélkül és fakulás nélkül, ez a Vamp! Extreme hatása.

Mi jellemzi a Pupa Milano szempillaspirált?

  • magas szintû elszínezõdés a sûrû pigmenteknek köszönhetõen,
  • tartós formula fakulás nélkül,
  • könnyed, finom formula,
  • tápláló összetevõkben gazdag,
  • puha és rugalmas ecset szokatlan formában
  • nem okoz allergiát, mert az összetevõi nem tartalmaznak parabéneket,
  • szemészetileg tesztelt (érzékeny szemekre és kontakt lencsét viselõknek).

Innovatív formula

Pupa Vamp! Extreme kivételes szempillaspirál. A termék krémes állaga a szokatlan formájú ecsetével kerül fel, ami azonnali hatást eredményez. Az applikátor tökéletesen kifésüli a pillákat, amivel a spirál minden pillát egyenletesen bevon puha formulájával és nem ad felesleges súlyt. Az ecset sörtéje fekete színt és formát kölcsönöz, mély, fekete pigmentekkel és a gél vizes fázisától optikailag besûrûsödik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük