Stick Foundation stift alapozó Inglottól

inglot.jpg

Mivel tudjuk társítani az alapozót? Ez a kozmetikum kissé folyékony állagú egy elegáns palackban pumpával a tetején. Az ilyen fajta alapozót általában gyógyszertárban szerezzük be. Mi lenne, ha megszüntetnénk ezt a gyakorlatot? Inglot számára ez nem probléma és Januárban bemutatta a Stift Alapozót!

Az Inglot Stick Foundation stift alapozója hipoallergén kozmetikum, amely a smink termék nagyszerû tulajdonságait kombinálja és eddig szigorúan a kozmetikum kisebb változata eredményezte a kényelmet. Ezt hogyan érik el? Inglot egyedi és univerzális ötletekkel rendelkezik a smink kozmetikumok területén. .

A Stick Foundation Inglot alapozója arc alapozónak minõsül, melynek formulája kankalinolaj kivonatban gazdag. A legértékesebb tulajdonságai a kankalinban rejlik. Ez a növény vitaminokban, enzimekben és ásványokban (cink, szelén, magnézium és kalcium) gazdag. Ennek az összetevõnek köszönhetõen, a Stick Foundation Inglottól jelentõsen jelentõsen javítja a bõr állapotát, hidratál és nem okoz szárazságot. Egyébként, a Stick Foundation olyan kozmetikum, amely az alapozó vékony rétegével erõs réteget biztosít atökéletlenségek és elszínezõdések elrejtésére, miközben kiegyenlíti a bõr arcszínét és tartós szép kinézetet biztosít.

A Stick Foundation stift alapozó innovatív formulája megkönnyíti használatát, és felvitelét és nagyon praktikus. Az Inglot Stick Foundation alapozója nem okoz nagyobb gondot az utazáshoz való pakolásban. Könnyû a felvitele, tehát nem csak a mindennapi sminkhez jó, hanem az arc kontúrozáshoz vagy alkalmi sminkhez. Közvetlenül az arcra viheted az alapozót, majd egy ecsettel vagy szivaccsal elkenheted (a gyártó InglotPro Blending Sponge szivacs használatát javasolja).

Az Inglot kínálatában a Stick Foundation 17 árnyalatáttaláljuk. Mindenki megtalálja magának a megfelelõt, hiszen a színpaletta a nagyon világostól kezdve a könnyed bézs árnyalatokon keresztül a sötét változatig kínál árnyalatokat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük