Nanolash Szempillanövesztõ Szérum. Három ok, amiért szükséged van rá!

Mi a szempilla legjobb barátja? Rád már nem lehet befolyást gyakorolni, mert tudod, hogy a szempillaspirál már nem az. Manapság a nõk elválaszthatatlanok a szempilla kondicionálótól. Közülük a legnépszerûbb a Nanolash. Hadd mutassuk be a legfontosabb okokat, amiért neked is meg kell vásárolnod a saját szempillanövesztõ szérumot. Egyesek meglephetnek!

Nanolash szempilla noveszto szerumEgyre gyakrabban vagyunk hajlandóak szempilla kondicionálót használni. Ezek a kozmetikumok erõsen koncentrált összetevõkbõl állnak és komplex tulajdonságokkal rendelkeznek. Fõ feladatuk nem csak a szempillák általános állapotának javítása, de kifejezõvé teszik õket. Mostanáig az ilyen effektust csak sminkkel lehetett elérni. Jelenleg, az ilyen eredményeket a Nanolash szempillanövesztõ szérumhoz hasonló termékek biztosítják.

NANOLASH SZEMPILLANÖVESZTÕ SZÉRUM

 • Ápolja a szempillákat, táplál és belülrõl erõsíti,
 • stimulálja a szempillák növekedését, vastagít és sötétíti õket.

A szempillanövesztõ szérum különbözõ jótékony hatása miatt még inkább kívánatosabbá teszi. Ráadásul, a gyártó által nyújtott megoldás úgy tûnik, hogy megfelel az igényeinknek. Szeretjük az univerzális kozmetikumokat különösen, ha azok a kondicionálást a szépítõ hatással kombinálják. Ezért, ha a Nanolash szempillanövesztõ szérum rendszeresen ápol, hosszúságot biztosít és sötétíti a pillákat, nincs értelme három különbözõ terméket vásárolni. Nem csak helyet spórolhatunk meg a pipere táskában, hanem idõt is a felvitelben. Bárhogyan is nézed, egy szérum felvitele biztosan kevesebb idõt vesz igénybe, mint három kozmetikum használata. Továbbá a kezelés költsége is kisebb, míg a hatások jobbak. Nem éri meg túlfizetni. Nincs szükséged további szempillaspirálra költeni vagy kondicionáló termékekre. Az egész kezelés hat hónapig tart egy termék áráért. Saját szemmel láthatod a spórolást.

Azok, akik még nem ismerik a szempillanövesztõ szérum tulajdonságait, azt gondolhatják, hogy nincs értelme. Sok ember számára érthetetlen ápolni a szempillákat, melyeknek olyannak kellene maradniuk, amilyenek. A Nanolash különbözõ véleményeiben folyamatosan felsorolják azokat ez elõnyöket, amiért eldöntötték, hogy kipróbálják a Nanolash szempillanövesztõ szérumot. Gondolj a szempillák mostani állapotára. És most olvasd el a nõk leggyakoribb okait, mire használják a szérumot. Lehet, hogy a te szempilláid is igénylik a segítséget!

1. Ok

gyengülése szépítõ kezelések miatt

A szép szempillák álma a nõket sok féle módszerre kényszeríti. Sokan közülük szempilla hosszabbítás mellett döntött. A mûszempillák egyszeri használata károsíthatja a természetes szempillákat a rendszeres le és feltétel során. Másrészt a mûszempillák még inkább gyengítik a szõrhagymákat és levételük után a szempillák borzasztó állapotban vannak. Jegyezd meg, hogy most a jól elvégzett kezelésekrõl beszélünk. Abban az esetben. Ha egy nem szakképzett kozmetikus végzi el a hosszabbítást, a következmények még rosszabbak lehetnek.

Nanolash szempillanövesztõ szérum segít a stilizáló kezelések által okozott sérülések helyreállításában. A szérum regenerálja, erõsíti és ápolja a gyenge szempillákat. Ezen felül, a szõrhagymák jobban gyökeret fognak és a szempillák visszanyerik korábbi állapotukat. Ami a legérdekesebb, hogy a Nanolasht a mûszempilla viselése során is alkalmazható. A Nanolash profilaktikus alkalmazása erõsebbé teszi a pillákat a mûszempilla levételének pillanatától. A Nanolash nem oldja fel a ragasztót, ezért szabadon lehet használni.

2 Ok

Gyenge szempillák külsõ tényezõk miatt

szempilla-szerum-nanolashNem csak a kozmetikai kezeléseknek van kedvezõtlen hatása a szempillákra. Bár ezt nem vesszük észre, számos tényezõ befolyásolja a szempillák állapotát. Vitaminokban és ásványi anyagokban gyenge, kiegyensúlyozatlan étrend tápláló összetevõk hiányát eredményezi a szempillákban. A változó idõjárási feltételek (fagy, nedvesség, hõség) vagy a környezeti szennyezõdések (por, szemcsék) minden szõrszálat gyengítenek, még a szempillákat is. Ha hajhullást veszel észre, valószínûleg szempillák is ki fognak hullani.

Nanolash szempillanövesztõ szérum támogatja a hagyma megfelelõ mûködését. Nem csak stimulálja, de javítja a növekedést. A kedvezõtlen külsõ tényezõk zavarhatják ezeket a folyamatokat, ami a szempillák állapotának súlyosbodásához vezet. A Nanolash szempillanövesztõ szérum szabályozza a tüszõkben zajló folyamatokat és biztosítja a szempillák meglelõ élettartamát. A gyenge szempillákat védõréteggel támogatja. Ezúton a Nanolash korlátozza a káros külsõ tényezõk hozzáférhetõségét és kizárja annak káros hatásait.

3 Ok

Szempilla károsodása szakismeret hiány miatt

Egy másik módja is van a szempillák gyengítésének – egyedül is elérhetjük. Ez általában akkor történik, amikor nem tudjuk, hogyan kell megfelelõen ápolni a szempillákat. Ez a helytelen kozmetikum miatt lehet (pl. szempillaspirál, smink lemosó). A szempillákra túl erõs termék jelentõsen legyengítheti õket. Mindezek mellett, a leggyakoribb oka a nem megfelelõ smink lemosás. A finom szempillák nem szeretik a húzogatást, nyomást vagy dörzsölést a vatta pamaccsal. Ezért a kozmetikumnak olyannyira kell gyengének lennie, hogy feloldja a kozmetikumot a smink dörzsölése nélkül.

Jó oka van, amiért a Nanolasht alapos smink lemosás után kell használni. A tiszta szemhéj utat ad a tápláló összetevõknek a hagymák eléréséhez, de ez nem minden. Különösen a smink lemosás után, a szempillák gyengülhetnek. Szükségük van támogatásra és erõsítésre, melyet a Nanolash biztosít. Ennek eredményeként a szempillák hidratáltabbak és a szállított tápláló összetevõk komplexuma az, amire a legnagyobb szükségük van.

15 Komment “Nanolash Szempillanövesztõ Szérum. Három ok, amiért szükséged van rá!”

 1. Káté

  Évekig hazsnálom a szérumot, és amár annyira hozzászoktam, hogy a napi rutinomat képezi :) ezt még nem használtam, de kipróbálom. :)

  Válasz
 2. Igi

  Remek szérum! Most használom, mert néhány héttel ezelőtt levettem a műszempilláim és kiderült, hogy az eredeti pilláim borzasztó állapotban vannak. Látom a javulást és pozitív meglepetés ért.

  Válasz
 3. z-a-z

  Egy éve műszempillát viselek, de azt tervezem, hogy leveszem, és pihenek tőlük. Ezért már el is kezdtem használni a szérumot. Remélem, hogy miután leveszem a műszempilláim, az eredeti pillák nem lesznek sérültek.

  Válasz
 4. Maki

  Sajnálom, hogy a műszempilláim felrakása előtt nem láttam ezt a terméket! Miután levettem a műszempillákat az eredeti pillák borzasztóan néztek ki! Sok időbe telt, mire magukhoz tértek, ricinus olajt használtam, bár nem vagyok biztos, hogy segített vagy sem.

  Válasz
 5. g.p.

  Erősen ajánlom a szérumot, nagyon hatékony és jó áron kapható.

  Válasz
  • Sami29

   nem igazán olcsó, ennél olcsóbbat is tudsz találni

   Válasz
 6. no_name

  Nekem érzékeny szemeim vannak, úgyhogy ez számomra nem lehetőség. A műszempillákat meg sem említem.

  Válasz
  • Melitta

   Ebben az esetben nincs ok aggodalomra. Még az allergiám és az érzékeny szemeim mellett is használhatom a terméket. Sosem okozott allergiás tünetet :))

   Válasz
 7. Linda

  Én a szemöldökömön alkalmazom a szérumot, mert a szempilláim elég hosszúak és sűrűek. Tökéletes a szemöldökömre, különösen, ha túl sok sminket használtam előtte ;)

  Válasz
 8. Gréta

  Minden nap használom a ricinus olajt, így nincs szükségem semmilyen szérumra.

  Válasz
 9. Katalin

  Nagyon jó termék, de semmivel sem különb a többi drága szérumtól. Fő előnye az ára, mert a revitalash-nak is ugyanilyen a hatása, de drágább.

  Válasz
  • Olga

   nekem a nanolash a legjobb, mert allergiás vagyok és a többi szérum irritációt okozott

   Válasz
 10. Barbara

  Én is elégedett vagyok a nanolashel és továbbra is használni fogom. Azt gondoltam, hogy ez a kis palack két hónapot sem bír ki, holott rendszeres használat mellett hat hónapig akalmaztam! Rendkívül hatékony.

  Válasz
 11. MoNa

  Sosem volt műszempillám, és nem használtam szempilla göndörítőt, de miután vízálló szempillaspirált használtam, nagyon rosszabbodott az állapota. Miközben lemostam a sminkem a pilláim szárazak lettek, törékenyek és folyamatosan hullottak. Ezután elkezdtem használni a szempillanövelő szérumot. Előtte, nem is gondoltam, hogy előveszek egy ilyet.

  Válasz
 12. Tina_@

  Én is szeretnék hosszú szempillákat, de semmit sem tudok rendszeresen használni. Még kettő nap után is elfelejtem.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük