Va Va Voom Volume Szempillaspirál Physicians Formulától

physician-formula.jpgA szempillaspirál egy olyan eszköz, ami nem helyettesíthetõ. Különösen akkor hasznos, amikor nincs idõd teljes szem sminket elkészíteni. A szempillaspirál lényegesen megváltoztatja a megjelenésed, amivel szépen és különlegesnek fogod érezni magad. Mindez a Va Va Voom Volume Szempillaspirál Physicians Formulának köszönhetõ.

A Va Va Voom Volume Szempillaspirál Physicians Formulától, a gyártó bevallása szerint akár 24 órán ár tart. Bár legyünk õszinték, senki sem viseli ilyen sokáig. Különben is, melyik nõ bírná ki ilyen sokáig viselni a szempillaspirált? Mi egyebet ígér a gyártó? A Physicians Formula szempillaspirál bepöndörít és növeli a volument. Ezeket a tulajdonságokat könnyû elérni, különösen, ha tudjuk hogyan kell használni a spirál keféjét. A kefének sûrû sörtéje van, mely a végeken szûkül, az applikátor közepén pedig széles. Hogyan kell használni az ilyen ecsetet? A szemhéjjal párhuzamosan kell elhelyezni és a tövénél elkezdeni, majd a végekig fésülni. Az ecset végével befestheted az alsó szemhéjon lévõ kis pillákat. Ha fontos a volumen intenzitása és a hosszúság, akkor az elsõ réteg megszáradása után húzz egy másikat is.

Physician Formula Va Va Voom Volume Szempillaspirál valamennyi természetes összetevõt tartalmaz. Többek között említhetõ a vas oxid és a kakaó por. Nem fogsz találni benne hypoallergén anyagokat, mint a parabének vagy glutén; bár van illata. Továbbá a Physicians Formula klinikailag tesztelt, ezért azok is használhatják, akiknek érzékeny a bõrük vagy kontaktlencsét viselnek.

Ami szerintünk különleges a Physicians Formula Va Va Voom Volume Szempillaspiráljában, az a csomagolása. A kozmetikumnak piros ampullája van, amit csipke utánzat díszit. A teteje alatt egy masni van, amihez ezüst cipõ van rögzítve.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük