Ultimate All-in-One – egy szempillaspirál minden problémád megoldja

revlon.jpgE hónap elején Revlon bemutatta új szempillaspirálját – Ultimate All-in-One. Mi olyan különleges ebben a szempillaspirálban, amiért jobb lesz másoktól? Milyen nagy meglepetés rejlik a Revlon termékben? Érdemes-e leváltani jelenlegi szempillaspirálod az Ultimate All-in-One-ra?

#1 Igényeknek megfelelõen készült

Lehetséges-e olyan univerzális szempillaspirált vásárolni, amely sûríti és hullámosítja a pillákat? Problémás lehet, ha csak nem hallottál a Ultimate All-in-One szempillaspirálról Revlontól. Ez a márka minden nõ legnagyobb problémáját megoldja a szempillaspirál smink területén. Nincs szükséged több réteget felvinni ahhoz, hogy elérd a kívánt hatást, hiszen minden tulajdonság ebben a tökéletes szempillaspirálban megtalálható. Ez egy remek meghajlás minden olyan nõ elõtt, amely még nem találta meg az ideális szempillaspirált. Revlon megoldást nyújt.

#2 Univerzális

Ultimate All-in-One szempillaspirál egy univerzális megoldás amely a piacon elérhetõ szempillaspirálok elõnyeit foglalja magában. A Revlon innovatív formulája hatékony és öt különbözõ szinten fejti ki hatását:

  • maximum hosszúság,
  • nagy volumen,
  • formázás,
  • intenzív szín,
  • emelkedés.

Ahogyan a neve is mondja, a Revlon szempillaspirál formulája olyan módon lett kitalálva, hogy minden igényünknek megfeleljen. Ami még érdekesebb, hogy Revlon egy sorozatnyi szempillaspirált dobott ki a piacra. Az Ultimate All-in-one változaton kívül olyan terméket is választhatunk, amely csak egy probléma megoldását célozza meg – Ultra Volumen, Szuper Hosszúság, Volumen + Nagyobb Hossz, de ugyanakkor mûszempillát is Dramatic Definition formában.

#3 Innovatív/strong>

ARevlon Ultimate All-in-one egy innovatív és komplex megoldás minden problémára, amely a szempillával jár. Revlon kis Power Mini Brush ecsetet biztosít, amelynek egyedi ovális formájával könnyebb a felvitel minden pillára és könnyebb elérni a hosszú szempilla hatást.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük