The Mascara a Sephora márka legújabb terméke, mely az év elején mutatkozott be

sephora.jpg The Mascara a Sephora márka legújabb terméke, mely az év elején mutatkozott be. A szempillaspirál elegáns fekete doboza arra inspirál, hogy kiteszteld. Sephora azzal hozzájárul, hogy a The Mascarat úgy reklámozza, mint egy tökéletes termék azon nõk számára, akik hosszú és csomómentes pillákat szeretnének. Mi az igazság?

Hogyan néz ki?

Sephora nemrég mutatta be legújabb termékét. The Mascara, mint minden Sephora újdonsága kifogástalanságot képvisel. Fekete, klasszikus csomagolás, ezüstírással, domború “x” jellel és a márka logójával a tetején fényûzõ megjelenést kölcsönöz a terméknek. Nem csoda, hogy Sephora mindig gondoskodik arról, hogy termékei a felsõ polcon legyenek és élvezetet nyújtsanak még a legigényesebb felhasználók számára.

Mit kínál?

Amint meglátjuk a Szempillaspirál teljes nevét, máris magunktól rájövünk. “Volume, Length & Definition”, azaz látványos volumen, maximális hossz és kifejezõ tekintet. Intenzív megjelenés már az elsõ használat után és intenzív szemkontúr. Megoldást nyújt minden nõ számára, aki természetesen hosszú szempillákat szeretne. A Sephora márka The Mascarának innovatív formulája nem ragasztja össze a pillákat, nem hagy csomókat és tökéletesen fésüli ki volument és intenzív színt biztosítva.

Hogyan mûködik?

The Mascara Volume, Length & Definition egy multifunkcionális ecset kombinációja hialuronsavat tartalmazó formulával. Ideális hosszúság, könnyû felvitel a pillákra és a nagyobb volumen pók hatása nélkül a The Mascara elõnyei. Az innovatív csomagolás segítségével csak annyi mennyiséget kapunk a termékbõl, amennyire szükségünk van, így sokkal könnyebb a használat; mint egy kényelmes ecset.

Milyen az összetétele?

A fent említett hialuronsav nem az egyedüli Sephora The Mascara termékének titka. A szempillaspirál formulája további kettõ összetevõvel van dúsítva – karnaubaviasz több réteg felvitelére és a volumen hozzáadására; gumiarábikum tartósítására és az alkalmazás hatásának meghosszabbítására. Lehetõvé teszik a szempillák vastagítását és meghosszabbítását, amivel az applikátor minden mozdulatával egyre kifejezõbbek lesznek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük