Rimmel Wonder`full Volume Colorist

rimmel.jpgEgyre népszerûbbé válik a Rimmel London innovatív szempilla sötétítõ formulája. Rimmel Wonderfull Volume Colorist innováció a szempillaspirálok közül, ami a márka válasza a halvány és vékony pillákra, mely smink nélkül szinte láthatatlan. Hogyan mûködik?

Rimmel Wonder`full Volume Colorist elsõ szempillaspirál, melynek speciális formulája biztosítja a a pillák természetes színének sötétítését lépésrõl lépésre. Ez a szempillaspirál krémes formulájának köszönhetõen lehetséges és a színezõ állagnak. Félig tartós összetevõ, mely sötétíti a szempillákat, minden alkalommal mûködik és láthatóan sötétebb pillákat biztosít a rendszeres használatot követõ két hét után.

A tövétõl a végéig sötétebb pillák nem sérülnek, mert a Wonderfull Volume Colorist szempillaspirál tápláló formulája arra lett kitalálva, hogy regenerálja a pillákat. A legújabb Rimmel London szempillaspirál összetevõi közül találjuk a tápláló viaszt és további összetevõket.

  • Méhviasz – véd a vízveszteségtõl és erõsíti a pillákat
  • Carnauba viasz – fényt ad, rugalmasságot és megelõzi a pillák száradását
  • Candelilla viasz – simít és hidratálja a pillákat
  • argán olaj – erõsíti és táplálja a pillákat
  • természetes kollagén – megelõzi a szempilla kihullását és biztosítja az egészséges megjelenést
  • Keratin – gyorsítja a növekedést, sötétít és sûríti a pillákat

A színezésen és regeneráló tulajdonságon kívül a Rimmel Volume Colorist szempillaspirál biztosítja ugyanazokat a tulajdonságokat, mint egy standard szempillaspirál. A szempillaspirál forradalmian új formulájasûríti és hosszabbítja a szempillákat már az elsõ használat után. Fekete színnel pigmentált termék nagyszerû tekintetet varázsol a speciális ecsetnek köszönhetõen.

A Rimmel Wonderfull Volume Colorist szemre érzékeny formula dermatológiailag és szemészetileg tesztelt, ezért a színesítõ szempillaspirál használata nem káros, nem okoz kárt a pillákban és nem okoz irritációt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük