REGENERUM – Regeneráló Szempilla Szérum Kétoldalas Applikátorral

regenerum.jpgA nõk szép és kifejezõ tekintetrõl álmodnak, ezért gyakran olyan termékeket használnak, amitõl szempilláik nagyobbak lesznek. A szép szem tekintetet természetes hatással is lehet elérni, ha csak rendesen ápoljuk a szempillákat. A szempilla ápolás nem csak a smink eltávolításáról szól, ami nyílván nagyon fontos. A szempillák erõsítéséhez regeneráló szérumot is használhatsz, mint pl. REGENERUM.

A termékrõl:

REGENERUM regeneráló szempilla szérumot finom, törékeny és a sérülékeny szempillákra fejlesztették. A szempilla szérum regeneratív kezelése egy módja a táplált, egészséges, erõs és kifejezõ szempillákra, mindössze néhány hét alatt. A meglepõen intenzív REGENERUM kezelés hatékonyságát a nõk 96% erõsíti meg, akik már kipróbálták a terméket.

A szérum összetétele:

REGENERUM regeneráló szempilla szérum által kínált hatások a természetes összetevõkön alapuló formula eredménye, mely mélyen táplál. A REGENERUM szérumban hat hatóanyagot találunk.

Junebug kivonat – Junebug kivonattal dúsított szérum simító hatást biztosít és nyugtató tulajdonságokkal rendelkezik a szemhéjak és szemek irritációra hajlamos részeire.
Aloe vera gél és E vitamin – erõsítõ tulajdonsággal rendelkeznek és rugalmasságot nyújtanak, de ugyanakkor megfelelõ hidratálási szintet biztosítanak az aloe vera gél kivonatnak és fiatalító vitaminnak köszönhetõen.
Matrikines és D-panthenol – a szérum összetételének kiegészítõ hatásai a peptidek és provitamin B5, amelyek stimulálják a sejtek szaporodását a szempillákban és csökkentik a szempillákki hullását, valamint biztosítják az optimális rögzítést.
Lipo Oligopeptidek – serkentik a szempillák hagymákat keratin termelésre, vagyis a haj fõépítõ eleme, a jól felszívódó lipo oligopeptideknek köszönhetõen, melyek vastagítják a szempillákat és sûrítik.

Hogyan mûködik:

A regeneráló szempilla szérum REGENERUM dupla formula, ami biztosítja a szempillák regenerálását, azzal, hogy nem csak a hagymákat stimulálja, hanem a pillák egész hosszára kifejti hatását. REGENERUM dupla applikátort mellékel és két különlegesen kifejlesztett formulát, melyek várhatóan összetett hatással vannak a pillákra.

Szérum szemhéjtus – tápláló ajak oligopeptideket és nyugtató Junebug kivonatot tartalmaz, melynek használata a szempillákon serkenti a hagymákat, így hatásosabb és vastagítja a szempillákat.

Szérum kefével – erõsítõ peptideket és B5 provitamint tartalmaz, ugyanakkor hidratáló aloe vera gélt és vitaminokat, melyek rugalmasságot és hosszúságot biztosítanak, miközben kezelik a kihullás problémáját.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük