Otthoni szempilla lifting és lamináló szett a Nanolash márkától – Mit kell tudnod róla?

A szempilla lifting és lamináló kezelés egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Ez azonban nem meglepő. Az elért hatás lehetővé teszi számodra, hogy hosszú időre elfelejtsd a szempilla göndörítő használatát. A Nanolash Lash Lift Kittel saját otthonodban is elvégezheted ezt a kezelést. Tehát mit is érdemes tudni róla?

nanolash lash lift kit

Nanolash Lash Lift Kit – itt az ideje megváltoztatni a tekinteted!

Nanolash – nők által világszerte ismert és kedvelt márka. Főként a szempilla ápolási és formázási termékeivel vált híressé, melyeket egyhangúlag prémium termékként jellemezhetünk. Ezért is nevezhetjük a Nanolash Lash Lift Kitet forradalminak a szépség világában.

Három terméket tartalmaz (mindegyikből 10 tasakot 0,5 milliliteres kiszerelésben), melyeket a számok szerint, egymást követően kell a szempillákra felvinni. Mit szeretnek a nők ebben a szettben? Először is a természetes és biztonságos formulát. A termékek természetes olajokon alapszanak, melyek mélyen behatolnak a szempillákba, és regenerálják azok szerkezetét.

Ezen felül a szett egyéb kiegészítőket is tartalmaz, melyek lehetővé teszik a teljes szempilla lifting elvégzését. A szettben van 3 pár, 3 méretű szilikon rúd, ragasztó az ezek felrögzítésére, valamint egyéb kiegészítő termékek.

A Nanolash Lash Lift Kit egy komplett szett, mely segít neked szalonszerű hatást elérni anélkül, hogy kilépnél otthonodból.

Egy egyszerű szempilla lifting otthon – hogyan készítsd el?

A Nanolash szempilla lamináló szettet úgy tervezték, hogy azt bárki tudja használni. Nem számít, hogy van-e tapasztalata vagy profi szempilla készítő. Ez a szett mindenkinek való.

Mindössze annyit kell tenned, hogy kiválasztod a megfelelő méretű rudakat, alaposan megtisztítod a szempilláidat, és elkülöníted a felső pillákat az alsóktól. Ezt követően:

  • vidd fel a Lift – Step 1 terméket, és hagyd a szempillákon 7-10 percig, majd egy száraz applikátorral távolítsd el;
  • vidd fel a Fix – Step 2 terméket, majd hagyd ezt is 7-10 percig fenn;
  • tedd fel a Keratin Boost – Step 3 terméket is, és ugyanannyi ideig ezt is hagyd rajta a szempillákon.

Az utolsó termék eltávolítása után gyengéden töröld le a szempillákat, és húzd le a szilikon rudakat. A hatás azonnal látható lesz. Észre fogod venni, hogy a szempilláid kifejezetten hosszabbak, vastagabbak és íveltebbek, valamint gyönyörűen hidratáltak és sérüléstől védettek.

szempilla lamináló készlet

Mennyi ideig tart az eredmény a Nanolash szempilla lifting és lamináló szettel?

A szempilla lifting kezelés nem nyújt állandó eredményt. Emlékezz, hogy időről időre meg kell ismételned, hogy fenntartsd a szempillák legjobb megjelenését. Ha a Nanolash szettben található utasítás szerint végzed a kezelést, akkor a hatás körülbelül 8 hétig kell tartson.

A gyártó azonban kiemeli, hogy ez nagyrészt a szempillák eredeti állapotától függ. Így minél sérültebbek a szempillák, annál több időbe telik majd az újraépítésük. Ez annyit jelent, hogy az első laminálás hatása lehetséges, hogy körülbelül 4 hétig tart. Viszont az ezt követők már sokkal hosszabb ideig nyújtanak kiváló eredményt.

szempilla laminálás otthon

Miért otthon lamináld a szempilláidat?

A Nanolash otthoni szempilla lifting és lamináló szett egy professzionális termék. Ez azt jelenti, hogy szalon minőségű eredményt kapsz anélkül, hogy kozmetikushoz mennél.

Az otthoni szempilla laminálással nem csak időt, de pénzt is megtakarítunk. Egy Nanolash szett lehetővé tesz 10 laminálást, ami bizonyára a legnagyobb előnye. Azt is érdemes figyelembe venni, hogy a kezelést egyszerű elvégezni. Nincs szükség semmilyen tapasztalatra, hogy élvezhesd a kielégítő eredményeket.

Rögtön a kezelést követően, a szempillák új életre kelnek. Ívesebbnek, hosszabbnak és vastagabbnak néznek ki, valamint hidratáltak és fényesek lesznek. Nem kell már aggódnod a szempilla göndörítő használata miatt. Valószínű arra már nem lesz szükséged, csakúgy mint a több rétegű szempillaspirálra sem.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük