Mi a tökéletes Valentin napi smink recept?

valentin-nap.jpgValentin nap közeleg, ezért ideje megtalálni a tökéletes sminket erre a tökéletes eseményre. Ma bemutatom ötleteim a tökéletes bõrre, romantikus tekintetre és szexi sminkre , anélkül, hogy túl kihívó lenne. Szeretném veletek megosztani okos és hatásos trükkjeimet, amelyeket személyesen használok. Tudom, hogy elbûvölõen fogsz kinézni.

#1 Lépj ki a komfort zónádból

Szeretnéd elbûvölni a másik feled? Vagy különlegesnek szeretnéd érezni magad ezen a napon? Nem az indítékok fontosak, hanem az eredmény. Szeretnék egy kiutat ajánlani a megbízható rendszerbõl és mást mutatni a munkahelyi és minden napi sminken kívül. Tegyél fel piros ajakrúzst, szexi szemhéjtust vagy válaszd ki a füstös szemeket. Döntsd el, melyik elemet használod forró Valentin tényezõként, amitõl nõiesnek és szépnek érzed magad.

#2 Ne erõltesd

Amit most mondok az teljesen ellentétje a korábban elmondottaknak, mert ha a piros ajkak vagy az intenzíven megrajzolt szemceruza vonal nem illik a karakteredhez, akkor csak kellemetlenül fogod érezni magad. Ha nem tudod szépen megcsinálni (és jegyezd meg, hogy a hanyag smink csak rosszabbá teszi a dolgokat) inkább hagyd ki ezt a lépést. Sokkal jobb, hogyha egy visszafogottabb sminkben jól nézel ki és jól érzed magad a bõrödben, mintsem, hogy egész este olyan sminkkel szenvedj, amit nem is szerettél volna.

#3 Gyakorold a Valentin napi sminked

Ha egy étterembe vagy buliba készülsz Valentin napon, még fontosabb, hogy ne kövess el semmilyen smink hibát. Senki sem igényel további stresszt a nagy nap elõtt egy görbe vonal vagy bronzosító folt értelmében. Csak egy estét kell rászentelned a Valentin nap elõtt, hogy gyakorold azt a sminket, amit a különleges napon szeretnél majd viselni. Jobb félni, mint megijedni!

#4 Ne feledd kiemelni a bõröd

Valentin napon muszáj lenyûgözõnek lenned. Ne feledkezz meg a megfelelõ sminkrõl az egész arcodon, nem csak a szemeken és ajkakon. Ha lehetséges, cseréld le a szokásos alapozód egy világos BB krémre. Továbbá, használj laza ásványi port a bõr mattítására és, hogy elkerüld a felesleges ragyogást az esti fényben. Emeld ki arcod azon részeit, amelyek a legjobbat hangsúlyozzák ki, és amelyekkel fiatalabbnak fogsz kinézni. Ne feledkezz meg a korrektorról a szemed alatt!

Az említett néhány szabály betartásával és annak biztosítása, hogy a lehetõ legjobban elkészíted a sminket (ne aludj el, különben sietned kell) a végeredménytõl mindenki térdre fog esni.

Sok szerencsét!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük