Megjelent a Nanoil legjobb retinolos arcszéruma!

Ugye te is szeretsz reggel egészségtől és energiától telve ébredni? Az arcbőrödnek is kedveskedhetsz hasonlóképpen, ideje elkezdened Nanoil Retinol Face Serum-al ápolni – az egyetlen olyan termékkel amitől az arcbőröd is kirobbanó formában lesz.

Akkor is ügyködik a szérum az arcbőrödön mikor alszol. Fokoz minden önregeneráló folyamatot ami éjszaka történik. Csökkenti a ráncok megjelenését és megfiatlítja az arcbőrödet. A Nanoil Retinol Face Serum teljes megújulást biztosít, ami nemcsak hogy biztonságos de nem is agresszív módja az arcápolásnak, ellentétben a korábbi generációs retinol tartalmú készítményekkel. Cikkünkben további hasznos információkat is olvashatsz arról, hogy milyen hatással bír a Nanoil Retinol Face Serum.

A Nanoil retinolos arcszéruma a legjobb választás, de miért? 

A retinol (ismertebb megnevezése: A vitamin) többféle formában is előfordul. A régebbi formája ,melyet anyáink és nagymamáink is ismertek, ugyan jótékony hatással bírt, viszont nem megfelelő használat esetén szépséghibákat és pigmentfoltokat hagyott a bőrön. Ráadásul gyakran irritációt és pirosságot is okozott a bőr felületén. Inkább egy agresszív szépségápolási termékként tartották számon mint hatékony csodaszerként, mindent összevetve tehát a retinol korábbi formája többet ártott mint használt.

A Nanoil arcszérumban található retinol a legbiztonságosabb és legkevésbé ártóan behatoló formája ennek az összetevőnek, azzal a céllal hogy szebbé és egészségesebbé varázsolja a bőrt. Nem idéz elő irritációt és pirosságot. Ehelyett, fokozza a bőr önmegújító képességét, megfiatalítja és revitalizálja azt. Emellett, a Nanoil arcszérumban található retinol megnyugtatja és ellazítja a bőrszövetet ezért tűnhet a reggeli arcbőrünk olyan csodálatosanak – mint amilyen egy kiadós és a legnagyobb kényelemben töltött alvás után is.

Fontos információ!

Annak érdekében, hogy elérd a kívánt hatást, a retinol koncentrációnak megfelelő mértékűnek kell lenni a választott kozmetikumban. Egyedül a hámsejtek képesek rá, hogy ezt a koncentrátumot egy biztonságos, irritáció mentes retinsavvá alakítsák át.

@nanoil.official##nanoil ##retinol ##skincare ##skincaretips ##fyp

♬ original sound – NANOIL OFFICIAL

Retinol a bőrápolásban: miért tartják kockázatosnak?

Mi az oka annak, hogy sokan csak óvatosan merik alkalmazni ezt az összetevőt? Valószínűleg annak köszönhetően, hogy meg vannak győződve arról, hogy a retinolnak negatív hatása van az arcbőrre: pigmentációt, fakóságot, hegeket és piros pöttyöket idéz elő. Valóban, vannak ilyen kedvezőtlen hatásai a retinolnak, na de annak amelyiket 50 évvel ezelőtt használták. A modern kozmetikai ipar és orvostudomány elég előrehaladott ahhoz, hogy egy biztonságos formuláját alkossák meg a retinolnak, amely már nem befolyásolja negatívan a bőrünk állapotát. Ráadásul, a retinol legújabb formáját nem muszáj kétszer használni egy nap mint ahogy az előző formáját kellett. Lefekvés előtt alkalmazva lassan fejti ki hatását 24 órán keresztül. Továbbá, bizonyított tény, hogy C vitaminnal kombinálva és hialuronsavval erősítve a reggeli rutin részeként a retinol még kielégítőbb eredményt érhet el az arcbőrön. Ez az új típusú retinol lehtővé teszi hogy egy személyre szabott bőr regeneráló rutint állíts össze kizárólag magadnak. A Nanoil márka egy élvonalbeli retinol készítményt kínál. Kár lenne ha nem próbálnád ki!

A Nanoil retinolos arcszéruma: Hatások

Az aktuális származéka a retinolnak, ami már nem egy olyan agresszív készítmény mint a régi forma, képes összehúzni a pórusokat és javítja a bőr rugalmasságát. Ha meggyűlik a bajod a ráncokkal és a petyhüdt arcbőröddel, a Nanoil termékét mindenképp bele kell építened az esti rutinodba. Mi az amit a Nanoil Retinol Face Serum nyújt az arcbőröd számára?

  • regenárálás
  • puha tapintás és fényesség
  • nincsenek ráncok
  • nincsenek bőrhibák
  • megújulás és revitalizálás
  • nincsenek acnék

A Nanoil retinolos arcszéruma: Hogyan használd?

Naponta használható ez a szérum, alvás előtt, smink eltávolítása és az arc alapos megtisztítása után. Majd azt követően a kedvenc éjszakai krémeddel zárva az arcápolást. A Nanoil Retinol Face Serum hatékony támogatást nyújt a bőrödnek, fokozza azokat az önregeneráló folyamatokat melyek csak éjszaka történnek.

A Nanoil retinolos arcszéruma: Záró kommentek

Nincs még egy olyan készítmény ami ennyire biztonságos és hatékony egyszerre mint a Nanoil Retinol Face Serum. Ez a szérum leszámol a petyhüdt bőrrel, kiradírozza a finom ráncokat is és gyengéden hámlasztja az elhalt hámsejteket. A retinolnak van még egy érdekes tulajdonsága – minél hosszabb ideje használod, annál erősebb a hatása. Ez azt jelenti, hogy minél többször van kitéve a bőröd ennek a  biztonságos eredetű retinol hatásának, annál gyorsabban javul az arcbőröd kinézete és annál fiatalosabban fog kinézni. A másik pozitív oldala a retinolnak, hogy a bőröd nem szokik hozzá, ennélfogva a hatása nem fog elkopni néhány hónap rendszeres használat után sem. Minél előbb kiegészíted az bőröregedésgátló arcápolási rutinodat retinollal, annál előbb látszik majd a hatása. 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük