Maybelline Great Lash Szempillaspirál

maybelline.jpgMaybelline Great Lash azon szempillaspirálok egyike, mely minden lány pipere táskájában kell, hogy legyen. Miért? Mert még a legnagyobb igényekkel rendelkezõ nõk elvárásainak is megfelel és tõle minden szemsmink hatásosabb és szebb.

Maybelline Great Lash rendkívül jó hatást biztosít. Elõször sötétíti a pillákat, de meghosszabbítja, sûríti és bepöndöríti õket. Szemeid nagyobbak lesznek és a hosszú pillák alatti tekintet sokkal titokzatosabb lesz. Másodszor a szempillaspirál hosszabb ideig tart a pillákon. Csupán 10 óra után fog elkenõdni és fekete foltokat hagyni az alsó szemhéjon. Különösen észrevehetõ az olajos és kombinált bõrön. Harmadszor, Maybelline Great Lash szempillaspirál mindjárt a használat után megszárad. Ennek köszönhetõen mindjárt az elsõ réteg után további rétegek felvihetõek. Az így besûrített szempillák sokkal szebben néznek ki. Negyedszer a termék nem okoz sem szem sem bõr irritációt. Nyugodtan használhatják azok is, akiknek érzékeny a bõrük vagy allergiára hajlamosak. Ötödször, a kozmetikum nem tartalmaz semmilyen illatot az összetételében. Hatodszor, könnyen lemosható egy egyszerû smink lemosóval.

Mégis, Maybelline Great Lash néhány hibával is rendelkezik. Azok, akik még sosem használtak szempillaspirált, problémásnak találhatják használatát. A termék összeragaszthatja a szempillákat és elronthatja az egész megjelenést. Ebben az esetben szükséged lesz egy régi szempillaspirál tiszta keféjére, amivel kifésülheted. Ez a „játék” a sminkelésben elronthatja a bulit. Ráadásul, a benne lévõ kefe nagyon kicsi, mely megnehezíti a sminkelést. Túl sok anyag kerül rá és nehéz elérni a kis szempillákat.

Maybelline Great Lash szeladon rózsaszín csomagolásba van rejtve. Hat árnyalatban kapható: sötét kék, barna, rózsaszín, lila és smaragd.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük