Korrektor smink alapozó HD-ben (újdonság Inglottól)

inglot.jpgAz idei év elején Inglot számtalan új kozmetikumot dobott a piacra. A termék néhány új, innovatív smink terméket mutatott be, melyek közül a smink alapozót HD-ben pigmentekkel, mely helyrehozza az arc tökéletlenségeit és kiegyenlíti az arcbõrt. Hogyan mûködik a HD alapozó? Miért érdemes felfigyelni az Inglot korrektor smink alapozójára?

Inglot bemutatta a korrektor smink alapozó termékcsaládjának 5 színárnyalatát – mindegyik HD smink alapozó színe különbözõ eredményt nyújt és gondosan kiválasztott összetevõkbõl biztosítja a tökéletes hatást. Mindegyikük egyformán hatékony és azonos alap összetevõkkel rendelkezik. A korrektor smink alapozó Inglottól lefedi a bõr tökéletlenségeit és kiegyenlíti az arcbõrt. Mindezt a a liliom kivonatnak és a hialuronsavnak köszönhetõ. Ezek az összetevõk biztosítják a hipoallergén smink alapozó további hidratáló és arcsimító tulajdonságát.

Milyen tulajdonságokkal rendelkezik a korrektor HD smink alapozó?

  1. Rózsaszín HD – a rózsaszín korrektor smink alapozó tökéletes a fáradt bõr regenerálásra és ragyogást nyújt.
  2. Zöld HD – a zöld smink alapozó vadgesztenye kivonatban gazdag, ami erõsíti a kapillárisokat; smink alapozóként a legjobban a seprûvénákat, bõrpírt és bõr irritációt fedi.
  3. Sárga HD – a sárga smink alapozó úgynevezett Enantia chlorantha afrikai fa kivonatából készült, melynek antibakteriális tulajdonságai vannak; csökkenti a faggyútermelést és mattosít; ez a piros és lila elszínezõdések megoldása (pl. zúzódásokra).
  4. Barack HD – a barack smink alapozó sáfrány kivonatot alapul, mely nagyon drága összetevõ antioxidáns tulajdonságokkal; tökéletesen befedi az arc kék és lila elszínezõdéseit és ragyogó hatást keltenek.
  5. Mocha HD – ez a barna smink alapozó termék Japán ginkgo kivonatot (úgynevezett ginkgo bilobát) tartalmaz rugalmasságot nyújtó tulajdonságokkal; ez az alapozó kiváló a pigment elszínezõdések semlegesítésére és elfedésére.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük