Kétszer hosszabb szempillák Excess Volume Extreme Impact Szempillaspirállal Max Factortól

max-factor.jpgExcess Volume Extreme Impact Szempillaspirál Max Factortól arra lett kidolgozva, hogy beteljesítse minden nõ legnagyobb álmát. Mirõl beszélünk? A szempillaspirál biztosítja a volument és az intenzív színeket. A gyönyörû szempillahatást két különbözõ hosszúságú sörtéjû kefe biztosítja. Nézd meg, hogy az Excess Volume Extreme Impact Szempillaspirál eleget tesz-e igényeidnek.

Excess Volume Extreme Impact Szempillaspirál Max Factortól hosszító, sûrítõ és pöndörítõ tulajdonságokkal rendelkezik; továbbá mélyen fekete színt ad. Ez a kozmetikum kiemeli a tekintetet, füstös szem sminknek tökéletes végeredményt kölcsönöz és minden lány esti vagy buli sminkjéhez remekül szolgál. Az Excess Volume Extreme Impact Szempillaspirál hosszantartó, nem töredezi a pillákat és nem hagy foltokat a szemhéjon. Olyannyira tartós, hogy eltávolításához olaj alapú, tisztító tejet, kétfázisú smink eltávolítót vagy vízálló smink eltávolítására használatos terméket kell használni.

Max Factor szempillaspirálnak két ecsete van. A sörték távolságban és hosszban különböznek. Az elsõ ecsettel vihetõ fel a sûrítõ alap. Az applikátoron lévõ sörte kisebb a tetején és sûrû. Elhelyezkedése lehetõvé teszi a nagyobb volumen elérését. Ugyanakkor a második ecset kétszer olyan vastag sörtéjû, de a távolság szélesebb. Alaposan befesti a pillákat a fekete anyaggal. Ha a pilláid összeragadtak vagy csomók képzõdtek rajta, használj különleges fésût vagy egy másik szempillaspirál megtisztított keféjét a kifésüléshez.

A szempillaspirál felvitelének legjobb módja a zig-zag. Helyezd el az ecsetet párhuzamosan szemhéjjal és fésüld át a szempillát a tövétõl a végéig. Sajnos az Excess Volume Extreme Impact Szempillaspirál Max Factortól problémát is okozhat. Az ecsetek viszonylag rövidek, ezért nehézkes lehet elérni a szem belsõ zugában és külsõ sarkában lévõ kicsi pillákat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük