Idõtakarékos kozmetikai kezelések

l-eacute-zeres-hajsz-otilde-rtelen-iacute-t-eacute-s.jpgVannak kozmetikai kezelések, melyek segítenek idõt spórolni és nem járnak túl sok munkával. Test és arcápolásról beszélünk, amit nem kell minden pár napban vagy minden nap megismételni. Fõként olyan kezelésekrõl beszélünk, amelyek hosszantartó hatást biztosítanak, mint a lézeres szõrtelenítés, tartós smink, mûmanikûr és keratinos haj egyenesítés. De kezdjük az elején.

A lézeres szõrtelenítés a nem kívánt szõr hatékony módjának eltávolítása. Csupán egy profi szépségszalont kell meglátogatnod és az ottani kiképzett személyzet gondját viseli testednek. Ahhoz, hogy megszabadulj a szõrzettõl néhány eljárásra lesz szükség. Számuk attól függ, hogy milyen sûrû és milyen színû a szõr, de a növekedési fázisa is. A lézeres szõrtelenítés sokkal kellemesebb, mint a borotva, szõrtelenítés vagy szõrtelenítõk krémek. Miért? Elõször a sima bõr hatása évekig tart. Másodszor a bõr irritációjának kockázata sokkal alacsonyabb (a borotva, szõrtelenítés vagy szõrtelenítõk krém károsíthatja az epidermiszt). Harmadszor, félelem nélkül még az érzékenyebb testrészekrõl is megszabadulhatsz a szõrzettõl (arc, hónalj, bikini vonal). Negyedszer, nem kell néhány naponta megismételni a szõrtelenítést (mint a többi módszer esetében).

A tartós smink a kozmetikai tetoválás típusa. A bõr alá fecskendezik a színes pigmentet. Az eljárás során a kozmetikus feltölti a szemöldököt, megrajzolja a vonalat a felsõ és/vagy alsó szemhéjon és megigazítja a száj kontúrt. A tartós sminknek köszönhetõen sok idõt spórolsz be a reggeli sminken. Az eljárás egyik eleme microblading, mely egy fejlesztett szemöldök varrás technika, melynek során a legfinomabb tûvel hajszálvékony vonalat rajzolnak a bõrön. A módszer rendkívül népszerû a tartós sminkben, nem csak a smink szerelmesei között, hanem az Instagramon is. Te kipróbálnád?

A mûkörmök is egy kozmetikai megoldás az elfoglalt és lusta személyek számára. Ez a manikûr egyik legtartósabb változata. Ehhez a manikûrhöz speciális körömlakkra, alapozókra és fedõkre van szükség; és ne feledkezzünk meg az UV lámpáról sem. A mûköröm nagyon kényelmes és elegáns. A színek intenzívek, a fedõk fényes végeredményt biztosítanak és a hatás is hosszantartó. Repedezõ körömlakkok, száraz ecsetek és légbuborékok többé nem fognak gondot okozni.

A keratinos haj egyenesítés a haj szerelmeseinek való. Az eljárás során keratin készítményt használnak, majd bevasalják a hajba egy különleges hajvasalóval. Eredményként a haj sima, fényes és egyenes. Búcsút mondhatsz a hajvasalódnak és a fésûs hajszárításnak. Ezúton csökkented a szárazság, hajhullás és töredezés kockázatát illetve a végek sem töredeznek annyira.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük