Hogyan használjuk a Smashbox X-Rated Szempillaspirálját?

smashbox.jpgX-Rated szempillaspirál Smashboxtól olyan kozmetikum, mely növeli a volument és káprázatosan változtatja a kinézetet. Helyesen használva csodákat mûvelhet, még a rövid pillájú lányok számára. Nézd meg, hogyan mûködik az új szempillaspirál és hogyan kell használni.

Smashbox X-Rated Szempillaspirál csak egy színben kapható: mély feketében. Fekete vagy barna szempillájú lányoknak ajánlott; a világos szempillákon nem biztos, hogy szépen néz ki. A bespirálozott szempilla teljes esti sminket nyújt vagy füstõs szemsminket varázsol. Kiemeli a szemhéjtussal kihúzott szemhéjat. Ráadásul, a Smashbox X-Rated Szempillaspirál sûríti, göndöríti és hosszabbítja a szempillákat . Ha néhány réteget viszünk fel, mûszempilla hatást szerzünk. Nyílván, ahhoz, hogy szép megjelenést kapjunk, helyesen kell felvinni a szempillaspirált. Ezt hogyan tegyük?

A szempillaspirál használatának több módja is van. Mégis, a legnépszerûbb a zig-zagmozdulat. Párhuzamosan a szemhéjjal helyezd a kefét és húzd végig a tövétõl a végéig. A kefe hegyével kezeld az alsó szempillákat. Amikor az elsõ réteg megszárad, vigyél fel egy újabbat – ezúton a szempillák sûrûbbek lesznek és sokkal kifejezõbbek. Ha a szempillák összeragadnak, vagy kis csomók alakulnak ki rajta, fésüld ki egy külön fésûvel vagy tiszta spirállal egy már elhasznált szempillaspiráltól. A szemsmink végsõ hatása a kefétõl függ. És hogyan néz ki az X-Rated Szempillaspirál keféje Smashboxtól?

Az X-Rated kefe úgy van kifejlesztve, hogy kifésüli és szétválasztja a pillákat. Hosszú és széles sörtéje van. Amennyiben, miután kivetted a csomagból túl sok anyag van rajta, attól úgy tudsz megszabadulni, ha egy zsebkendõbe törlöd vagy egy tiszta kefével „kifésülöd”. Ezután semmi akadály nélkül elkészítheted a szemsminked.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük