A korrektor szokatlan használata

korektorMár egy ideje, korrektor nélkülözhetetlen eszköze minden nõ pipere táskájában. Valószínûleg nincsen olyan nõ, aki tudna élni nélküle. Mire használjuk a korrektort? Alap funkciója lefedni az arc tökéletlenségeit, mint a szemek alatti karikákat, elszínezõdéseket, pattanásokat és ráncokat. Ismered a korrektor többi használatának módjait?

Arcunknál egy, két tónussal világosabb árnyalatú korrektor kiemelõként használható. A ráncokra kell kenni, a homlok közepére és a szem belsõ zugaiba. Megjelenésed már világosabb lesz és a szemeid nagyobbak. A korrektort ugyanakkor lefedi a szemöldök feletti szõrt is (amit nem kell depilálni) vagy, amit kihagytál a szemöldök igazítása során. A korrektor további használata emelhetõ ki szemhéjfesték bázisként. Fokozza a kozmetikum tartósságát és megelõzi a csomókat. Puha ecsettel vidd fel a korrektort a szemhéjra egy egyenletes réteg eléréséhez.

Ajak sminkként használható a korrektor. Ha szeretnéd, hogy az ajakrúzsod tartós legyen, olyan korrektort használj, aminek árnyalata megközelíti az arcbõröd természetes színét. Ütögesd be, így nem gyûlik össze az ajak sarkában és nem emeli ki a száraz bõrt. Ugyanúgy egy korrektor segítségével világosíthatod a rúzs színét. A száj árnyalatától világosabb korrektort kell használnod. A 3D hatás eléréséhez használj egy kevés korrektort a szád közepén és dörzsöld be egy színtelen ajak balzsammal. A szád ívét rajzold .

Korrektor kiemelõ helyett. Vidd fel az arcpofákra vagy az orrnyereg fölé. Használd arc kontúrozásához (világos és sötét árnyalatok). Egy kevés mennyiségû korrektort kombinálj a kiemelõvel ahhoz, hogy energiát és frissességet varázsolj az arcodra. Ez a trükk még akkor is mûködik, amikor munka után a buliba készülsz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük