Nanoil Hair Volume Enhancer Spray: Azonnali volumennövelés a csodálatos hajkoronáért

spray a dúsabb hajért nanoilMinden ikonikus kozmetikum három fontos ismertetőjeggyel bír: multifunkcionális, gyorsan hat, illetve ha egyszer kipróbáltad többé nem tudsz nélküle élni. Ehhez a prominens csoportosuláshoz csatlakozott nemrégiben egy új tag – a Nanoil Hair Volume Enhancert úgy találták ki, hogy az élettelen szénakazalból ismét dús hajkoronát varázsoljon. 

Legyünk őszinték – hatalmas köszönettel tartozunk a volumennövelő termékek feltalálójának! A nők oly sokáig kényszerítve voltak arra, hogy a tükör előtt állva órákon át hajszárító, kúpvas, kefe és hajlakk segítségével próbáljanak meg dúsabb frizurát összehozni. És ez egyáltalán nem volt könnyű! Szerencsére, többé már nem kell hajcsavarókkal bíbelődnünk, a kívánt végeredmény realizálása érdekében! Ma egyszerűen kivehetjük a szekrényből a volumennövelő spray-nket!

A kimutatások szerint a volumennövelő készítmények manapság a legkeresettebb termékek egyikének számítanak. De ugyanolyan lenne az összes? Természetesen erről szó sincs! Éppen ezért ma meg fogjuk ismertetni veled az egyik legjobbra értékelt ilyen kozmetikumot, amely ráadásul a pénztárcádnak sem fog ártani. Lássuk tehát, mi teszi a Nanoil Hair Volume Enhancert olyan rendkívülivé.

nanoil spray a dúsabb hajért

Nanoil Hair Volume Enhancer: Tápanyagok álomcsapata 

Először meg kell értenünk, miért képes a Nanoil Hair Volume Enhancer ilyen rendkívüli módon valóra váltani az ígérteket. Ez legfőképpen a formulának tudható be. Az alábbiakban az összetevők rövid leírása található.

  • A búzafehérjék felelnek a sérült haj rendbetételéért, erősebbé és ellenállóbbá téve őket a külső fizikai hatásokkal szemben. Ráadásul, a búzafehérjének hála a haj többé nem fog kócolódni vagy elekromossággal feltöltődni.
  • A keratin anélkül teszi testesebbé a hajat, hogy közben ellaposítaná azt. Emellett a fehérje dússá, fényesebbé és rugalmasabbá teszi a fürtöket.
  • A panthenol megzabolázza a rendetlen hajat és ragyogást kölcsönöz. A töredezések és sérülések megelőzésének érdekében megköti a nedvességet.

A Nanoil Hair Volume Enhancer ezen kulcs összetevőket leszámítva polyquaternium-70-e is tartalmaz, amely azért felelős, hogy mindegyes hajszálon bevonat képződjön, amely megóvja a károsodástól. Mint kiderült fésülést is megkönnyíti, mert képes lecsökkenteni az ilyenkor keletkező mechanikus sérüléseket. A hatóanyagok együttesen tápanyagokkal látják el a hajat és segítő kezet nyújtanak a frizurák elkészítésében.

Legyen még teltebb & dúsabb a megjelenésed a Nanoil Hair Volume Enhancerrel

A Nanoil módot talált arra, hogy anélkül adjon tartást a hajnak, hogy közben sprőddé és merevvé tenné azt. Ez teszi tökéletessé azok számára, akik gyors, tartós és természetes hatást adó terméket keresnek. A Nanoil Hair Volume Enhancer a hozzátartozó szórófej segítségével alkalmazandó. A könnyed formula megemeli a hajtöveket, azáltal a hajkorona dúsabbnak és puffosabbnak fog tűnni.

A 200 ml-s üveg hónapokig ki for tartani. Ne félj attól, hogy túladagolod a szert, 3-4 nyomás tökéletesen elegendő mennyiség a hajszálaid bevonására. Semmi kétség, ilyen pici mennyiség is képes megemelni és ragyogóvá tenni a hajat. Ami a legjobb a Nanoil Hair Volume Enhancer-ben, hogy a volumennövelésen túl, véd az UV-sugárzással, az alacsony hőmérséklettel és a széllel szemben is.

A jó hír az, hogy a Nanoil Hair Volume Enhancer egyszerre több feladatot is képes ellátni, vagyis multifunkcionális. A Nanoil spray-je:

  • azonnali volumennövelés a hajnak
  • a gyökerektől indulva dúsít
  • kisimít és hidratál
  • könnyebbé teszi a haj formázását
  • testesebbé tesz
  • a fésülés gördülékenyebbé válik
  • elősegíti a ragyogást

Ha további információkat szeretnél megtudni a Nanoil Hair Volume Enhancerről, akkor látogass el a nanoil.hu oldalra. A Nanoil hivatalos weboldalán más formázó spray-k után is nézhetsz, hiszen a különböző hajápolási termékeket a legkülönbözőbb hajtípusokra gondolva fejlesztették ki. Tudd meg mit tartogat neked a Nanoil és fordítsd a feje tetejére a hajápolási rutinodat.