Hajfestés habcsíkokkal Highlighting Foam Strips

A hajfestéshez használt habcsíkok olyan innovatív kiegészítő, amely megkönnyíti a fodrászok munkáját. Nem csak egy vonzó szerkentyű, hanem egy praktikus eszköz is, amely ötvözi a technológiát az ökológiával.

újrafelhasználható habcsíkok hajfestéshez

A 80%-ban újrahasznosított anyagból készült, biológiailag lebomló habcsíkok fokozzák a színezési eljárás esztétikáját és kényelmét. Az egyedülálló bevonat nem csúszik le a hajról, fokozva a flamboyage, baleyage, sombre vagy ombre hatását. A minden színezési technikához kialakított csíkok gyönyörű színekkel, rendkívüli tapadással, tartóssággal rendelkeznek és szép eredményt biztosítanak.

ColorCuts – szemet gyönyörködtető és praktikus habcsíkok

Ezek a hőálló és könnyű csíkok egy praktikus dobozban érkeznek a könnyű és gyors színezéshez. Az erős tapadás és a tartósság csodálatos és egyenletes eredményt biztosít a haj teljes hosszán. A polisztirol anyag megakadályozza, hogy a színező termékek elkenődjenek a hajon. Nem kell többet alumíniumfóliát használnod, amely károsíthatja a hajat.

A rétegek közötti megfelelő légkeringés minimális hő- és mechanikai károsodást jelent. A csíkok eltávolítás közben nem húzzák a hajat, a félig átlátszó bevonat pedig teljes ellenőrzést biztosít a színezési folyamat felett.

A rugalmas és puha anyag azonnal a kézhez simul, így a színezési folyamat hatékonyabbá válik. A habcsíkok segítségével a színezés gyors és egyszerű. Lehetővé teszik a legszebb és legdivatosabb frizurák elkészítését.

színező szivacslapo color cuts

Könnyű habcsíkok a többrétegű színezéshez

Ezek a gyengéd habcsíkok nem irritálnak és megakadályozzák a haj túlmelegedését. Tetszés szerint hajlíthatók, vághatók és hajtogathatók. A speciális anyagnak köszönhetően mosógépben moshatók és újra felhasználhatók, így 200 csík 800 használatra elegendő.

A hihetetlenül egyszerű használat a színezés végső kényelmét biztosítja. Mindössze annyit kell tenned, hogy leválasztod azt a hajtincset amelyiket szeretnéd, aláhelyezed a csíkot és felviszed a színező terméket. Ezután hajtsd össze a csíkot, majd megfelelő idő elteltével óvatosan csúsztasd le a hajról, mosd ki és használd újra.

A sérülés és irritáció kockázata minimális ezzel a termékkel, környezetbarát megoldások – vezesd be a Highlighting Foam Strips-et szalonodba, hogy kitűnj a versenytársak közül.

Máltai ColorCuts márka 

A márka a legmagasabb minőségű környezetbarát termékeket hozza létre, hogy lépést tartson a fodrászati trendekkel. A több réteges hajfestés többé nem kell, hogy rémálom legyen. Ez a vonzó szerkentyű felgyorsíthatja a munkafolyamatot, egyszerűsíti a színezési folyamatot és fokozza annak eredményét.

A habcsíkok könnyen használható kiegészítők, amelyek egyedi és látványos eredményeket biztosítanak. A habcsíkok csúcsminőséget és esztétikát biztosítanak szalonodnak. A környezetbarát és modern a legkívánatosabb kombináció.

A 100×305 mm-es habcsíkok sokoldalú és praktikus eszközök, amelyeket a szakemberek, gyakornokok és tanoncok világszerte nagyra értékelnek. Hasznos eszköz a tapasztalt szakemberek számára és elengedhetetlen kellék a többrétegű hajfestéshez.

A praktikus csíkok lehetővé teszik a többdimenziós színezést, egyedi bevonatuk pedig fokozza a hajfesték hatását. Az anyag megakadályozza a haj túlmelegedését és fenntartja az optimális hőmérsékletet, miközben hűvös tapintású marad.

Ez 100%-os kontrollt jelent a hajfestés minden fázisa felett. A habcsíkok nem csúsznak le a hajról és a színezési eljárás során végig a hajon maradnak. A kiváló minőségű anyag nem károsítja a hajat, nem melegíti túl a hajat és tökéletes kontrollt biztosít.

Vezesd be a forradalmi ColorCuts habcsíkokat a fodrászszalonodba és vonzz több ügyfelet!

Több információért a ColorCuts termékekről menj a hivatalos honlapra colorcuts.mt

 

újrafelhasználható színezőcsíkok