Fedezd fel az innovatív fürtös szempillákat – DIY Lash Extensions a Nanolash-tól!

műszempillák

Napjainkban a szépségpiac rendkívül magas szinten áll. A nők különböző megoldásokhoz férhetnek hozzá, amelyek teljesen átalakíthatják a megjelenésüket. Az egyik olyan termék, amelyre érdemes nagyobb figyelmet fordítani, a fürtös szempillák – DIY Eyelash Extensions a Nanolash-tól!

Milyen DIY módszerekkel lehet sűrűbbé tenni a szempillákat?

A szempillák a szem egyik legfontosabb része. A hölgyeknek általában velük van a legnagyobb problémájuk. A természetes szempillák lehetnek:

  • Gyenge – főként az évekig tartó szépségápolási kezelések miatt;
  • rövidek – ezt a tényezőt a genetika kondicionálja;
  • nem göndör – ezért szintén a genetika lehet a felelős;
  • világosak és kevés.

Nem csoda, hogy a nők olyan lelkesen próbálkoznak különböző megoldásokkal szempilláik állapotának javítására. Azonban milyen módszerekkel lehet sűrűbbé tenni őket?

A megfelelő szempillaspirál

A szempillaspirál egy olyan szépségápolási termék, amelynek a célja, hogy segítsen elérni a “műszempilla” hatását. A boltokban találhatsz sűrítő, hosszabbító vagy dúsító tulajdonságú szempillaspirálokat. Sajnos a szempillaspirállal elért hatás ritkán kielégítő. Ráadásul az egész dúsító hatás eltűnik, miután este eltávolítod a sminket.

Levehető szempillák

A műszempillák szintén népszerű módja annak, hogy a szempilláknak extra volument adjunk. A hatás azonban átmeneti, és a csíkok felhelyezése is trükkös lehet. Általában akkor is leválnak, amikor a legkevésbé számítasz rájuk, ami még a legszebb sminket is elronthatja.

Félig tartós szempillaformázás

Ezt a népszerű szépségkezelést sok nő választja. A kozmetikus körülbelül 2-3 óra alatt olyan szempillaformázást készít, amely általában 3-4 hétig tart. Sajnos ez a módszer negatívan befolyásolja a szempillák állapotát, és tovább gyengítheti azokat.

DIY Eyelash Extensions  a Nanolash-tól

Műszempillák a Nanolash-tól – A DIY Lash Extensions abszolút újdonság a szempillaformázásban. A tok 36 fürtöt tartalmaz a DIY alkalmazáshoz. Ezek 3 hosszúságra és 8 stílusra vannak osztva, amelyek közül választhatsz. Ezek az öntapadós fürtös szempillák mindössze 10 perc alatt felhelyezhetők, és 5 napig tartanak. Ez a termék mindenképpen nagyobb figyelmet érdemel!

műszempillák

Hogyan használhatod a DIY Eyelash Extensions ?

Mint már említettük, a Nanolash fürtszempillák – DIY Lash Extensions egy tokban érkezik. Azonban egy komplett készletet is beszerezhetsz magadnak az otthoni szempilla hosszabbításhoz! A klasszikus műszempillák mellett a készlet tartalmaz még:

  • Nanolash bonder;
  • Nanolash remover;
  • szempilla applikátor;
  • Nanolash sealer.

Maga a  cluster szempilla felhelyezése rendkívül egyszerű. Nincs szükség semmilyen tapasztalatra a szempillaformázásban. Mindössze annyit kell tenned, hogy vékony rétegben felviszed a kötőanyagot, és megvárod, amíg megragad. Ezt követően helyezd fel a fürtöt, és hozz létre bármilyen szempilla megjelenést, amit csak szeretnél. Végül csak bevonod a kész kinézetet a sealer-el.

Mindössze 10 perc alatt gyönyörű  szempillákat készíthetsz, akár volumenes Orosz Volumen szempillákat. Ennyi kell ahhoz, hogy álmaid szempilláit elérhesd.

DIY Eyelash Extensions  – összefoglaló

A Nanolash könnyű fürtös szempillák – DIY Lash Extensions a Nanolashtól lehetővé teszi a szempilla hosszabbítás gyors és egyszerű otthoni alkalmazását. Mindössze 10 perc alatt bármilyen szempillastílust létrehozhatsz, amely 5 napig tart. 

A DIY otthon felhelyezhető fürtök nem terhelik túl a természetes szempillákat, és még érzékeny szeműeknél is jól működnek. Puha és tökéletesen utánozzák a természetes szempillákat.

A DIY Eyelash Extensions  rugalmas fekete csíkon helyezkedik el, hogy elrejtse a csatlakozó vonalat. Ennek a tulajdonságnak köszönhetően még akkor sem okozhat gondot a felhelyezésük, ha először használod a DIY szempilla hosszabbítást.

A Nanolash otthoni alkalmazásra szánt fürtös szempillák prémium terméknek számítanak. Lehetővé teszik, hogy hihetetlenül rövid idő alatt látványos eredményeket érj el. Tökéletes műszempillák esküvőkre, munkába, valamint spontán fotózásokra.