Eye Opening Szempillaspirál Bobbi Browntól új megvilágításban

bobbi-brown.jpgAz új év egy új szempillaspirált hoz a Bobbi Brown márkától. Az Eye Opening Szempillaspirál intenzív színekben remekel, kifejezõ körvonalat nyújt a pilla tövétõl a végéig és elképesztõ hosszantartó hatást nyújt. Vajon a Bobbi Brown fekete szempillaspiráljának sikerül-e meghódítani a nõk szívét?

Kifejezõ fekete

Az Eye Opening Szempillaspirál olyan kozmetikum, amely garantálja a pillák intenzív körvonalait. A gyártó bevallása szerint minden pilla koromfekete színben külön kerül kifejezésre a gazdag formulának köszönhetõen. A Bobbi Brown termékei speciális formulájának érdeme a gyönyörû és csábító szemek. Az innovatív ecset és a fekete sûrû formula a legújabb Eye Opening Szempillaspirál titka.

Intenzív kiemelés

Koromfeketeés csomómentes az applikátor egy mozdulatával? Ezt az egyszerûséget ajánlja az Eye Opening Szempillaspirál. A Szempillaspirál formulájaegyedi púderekben, kaolinben, karnauba viaszban ésásványi viaszbangazdag, ami a termék innovációjának minõsül. A púderek volument nyújtanak, a viaszok krémes textúrát míg az összetevõk egyedi kombinációja hosszabbítja és sûríti a pillákat „pókháló” hatás nélkül.

Jobb applikátor

A Bobbi Brown legújabb szempillaspirálja tökéletes kozmetikum minden nõ számára, aki elképesztõ eredményeket vár el egy spiráltól. A forradalmi , jumbo ecsetnek köszönhetõen az Eye Opening Szempillaspirál tökéletesen kifésüli a pillákat miközben koromfekete színt hagy rajtuk. A problémás pillákra tervezett ecset megemeli és bepöndöríti a pillákat anélkül, hogy szempillagöndörítõt használnál.

Hosszantartó hatás

Az Eye Opening Szempillaspirál különösen hosszantartó termék. Bobbi Brown egyenként kiválogatott gyanta és gumiarábikum keverékével gazdagította legújabb formuláját. Ezeknek köszönhetõen a bepöndörített szempillák hatása akár 8 órán át tart és nem kenõdik el. Érdekes, hogy az Eye Opening Szempillaspirál nem vízálló és meleg vízzel lemosható.

Klasszikus szemsmink

Bobbi Brown beteljesíti azon nõk vágyait, akik szeretnék fejleszteni sminkelési készségüket. Az Eye Opening Szempillaspirál bemutatásával, Bobbi Brown Cosmetics minden nõnek, aki megvásárolja a terméket, “Klasszikus szemsmink” smink leckét biztosít.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük