Cluster szempillák DIY alkalmazáshoz. Nézd meg, melyek a legjobbak!

Minden nő hosszú és dús szempillákról álmodik, gyönyörű göndörséggel. Sajnos az anyatermészet ritkán ilyen nagylelkű. Így nem csoda, hogy a nőknek különböző módszerekhez kell folyamodniuk, hogy elérjék a kívánt célt. A szépségpiac tele van fürt szempillákkal. De melyek a legjobbak?

Fürt szempillák rangsorolása – hogyan jött létre?

Az alábbiakban bemutatott fürt szempillák rangsorát a szépségpiac legnevesebb termékei alapján állítottuk össze. Ezek pozitív véleményeket kaptak és kapnak a nőktől.

A táblázat elkészítése során több tényezőt is figyelembe vettünk. Ezek közé tartoznak:

  • a szempillák minősége;
  • könnyű/nehezebb alkalmazás;
  • megjelenés és esztétika;
  • tartósság.

Ez alapján sikerült egy teljes és informatív rangsort készíteni, amely megkönnyíti a végső választást.

Az alábbiakban bemutatott műszempillák lehetővé teszik, hogy viszonylag rövid idő alatt otthon is természetes hatású szempillákat varázsolj. A DIY szempilla hosszabbításnak köszönhetően a nőknek többé nem kell felkeresniük a kozmetikusukat. Manapság már otthon is elvégezhetik a saját szempilla hosszabbításukat, és saját maguk is lenyűgöző szempillatekintetet varázsolhatnak!

A legjobb műszempillák – toplista

Az otthoni saját készítésű műszempillák között számos választási lehetőség van. Közülük azonban valójában csak néhány érdemel figyelmet. Nekik köszönhetően sokkal könnyebb lesz az álomszerű és természetes hatású szempillák elérése!

1. Fürt szempillák a Nanolash-tól – DIY Lahs Extensions

Fürt szempillák DIY felhelyezéshez - Kezdő készlet

A Nanolash DIY szempilla hosszabbítás a DIY szempilla hosszabbítás vitathatatlan vezető termékei. Ezek az előre elkészített, otthoni alkalmazásra szánt fürt szempillák a gyártó ajánlása szerint mindössze 10 perc alatt felhelyezhetők, és ezt számos elégedett nő véleménye is megerősíti.

A Nanolash saját felhelyezésre szánt műszempillái puhák, könnyűek és tökéletesen utánozzák a természetes szempillákat. Egy tok 36 fürt szempillát tartalmaz 3 hosszúságban: 10, 12 és 14 mm. A csomagban 8 stílus közül választhatsz.

A szempillatípusok széles választéka lehetővé teszi, hogy mind az orosz volumenű szempillákat, mind a mindennapi viselethez finom megjelenést hozz létre.

Egyetlen alkalmazás hatása 5 napig tarthat. Ráadásul nem kell előzetes tapasztalattal rendelkezned a DIY szempilla hosszabbítással kapcsolatban. A felhelyezés 3 egyszerű lépést foglal magában otthonod kényelmében.

Érdemes megjegyezni, hogy a DIY szempillahosszabbítás egy komplett szempilla hosszabbító készlet részeként is kapható. Ez tartalmazza az összes szükséges kiegészítőt, mint például a kötőanyagot, a tömítőanyagot, a speciális csipeszt és a Nanolash eltávolítót.

Kétségtelen, hogy a Nanolash DIY Lash Extensions vitathatatlanul vezető szerepet tölt be a csináld magad szempilla-hosszabbítás területén. Ez a termék széles követői kört szerzett, akik megerősíthetik a gyártó ígéreteit. A DIY szempilla hosszabbítás:

  • mindössze 10 perc alatt alkalmazható;
  • egész készletként vásárolható meg, a szükséges kiegészítőkkel együtt;
  • 5 napig viselhető.

Így ezek a szempillák ideális választásnak tűnnek azon nők számára, akik még soha nem próbálták ki a szempilla hosszabbítást.

A DIY szempilla hosszabbítás prémium termék. A nők számos okból dicsérik ezeket a fürt szempillákat. Nagyra értékelik, hogy a Nanolash szempillafürtök rendkívül könnyűek és kegyetlenségtől mentesek. A Nanolash márka minden szempontra odafigyelt, nemcsak a szempillák megjelenését és tartósságát illetően, hanem a kész fürtök rendkívül egyszerű felhelyezését illetően is. Látogass el a Nanolash weboldalára, ha többet szeretnél megtudni az otthoni alkalmazásra szánt fürt szempilláikról.

2. KISS Falscara Starter KIT

Ez a termék hasonlít a hagyományos műszempillákra, bár jelentősen eltér tőlük. A KISS Falscara Starter KIT apró műszempilla fürtöket tartalmaz, amelyek könnyűek és vékonyak. A fürtöket a természetes szempillák alá helyezik, és nem keltenek hamisnak tűnő hatást.

A készlet részeként kapsz egy BOND&SEAL terméket a szempillák előkészítéséhez, valamint csipeszt a felhelyezés megkönnyítéséhez. A felhelyezés egyszerű, és nem is tarthat túl sokáig. Mindazonáltal sok múlik azon, hogy van-e bármilyen korábbi tapasztalatod ezen a területen. Ellenkező esetben egy kicsit gyakorolnod kell ahhoz, hogy az alkalmazás megfeleljen az elvárásaidnak.

Érdemes megjegyezni, hogy a KISS Falscara Starter KIT szempillái több napig folyamatosan viselhetők, de ehhez OVERNIGHTER Long Wear Sealer használata szükséges, ami sajnos hiányzik a készletből, és külön kell megvásárolni. Ráadásul a termék különleges formulája miatt a tincsek újrafelhasználásra alkalmatlanok, miután levették őket. Ez talán az egyik legnagyobb hátránya a KISS Falscara Starter KIT-nek. A Nanolash készlettel minden benne volt.

3. Tatti Invisi-Lash Kit 

A TATTI márkától származó Invisi Lash Kit egy másik termék, amelyet érdemes megfontolni az otthoni DIY szempilla-hosszabbításhoz. Ezek a műszempilla-fürtök 4 hosszban kaphatók: 8, 10, 12 és 14 mm-esek, így a saját igényeidnek megfelelően alakíthatod és állíthatod be őket. A készlet tartalmaz egy kötőanyagot, egy tömítőanyagot és egy applikátort is, hogy megkönnyítse a felhelyezést.

Az Invisi-Lash Kit szempillák újrafelhasználhatóak. A csomók azonban deformálódhatnak és megváltoztathatják az alakjukat, ha nem bánsz velük kíméletesen.

Maguknak a kész fürtöknek a felhelyezése a női vélemények szerint kicsit nehezebb, mint a DIY szempilla hosszabbítással, bár a gyakorlat teszi a mestert. A mellékelt applikátor segít a szempillák felhelyezésében a szempillavonaltól kb. 1 mm-re, de a kontúrozása sok kívánnivalót hagy maga után.

Az egy készletben található különböző méretű szempillaspiráloknak köszönhetően tetszés szerint módosíthatod a szempillád kinézetét. Az Invisi-Lash Kit lehetővé teszi mind a volumennövelő szempillák, mind a mindennapi viselethez szükséges kíméletes szempilla hosszabbítás elkészítését.

Az Invisi-Lash Kit kész műszempillákat biztosít, amelyek tisztességesen néznek ki, de tartósságukon lehetne javítani, ami meghatározta ennek a bizonyos terméknek a helyét a rangsorban.

4. Velour-Xtensions Kit

A Velour-Xtensions Kit műszempillákat biztosít fürtökben, öntapadós felhelyezéshez, és a készlet nemrég jelent meg a piacon. A felhasználók azonban nem nagyon szeretik. Voltak olyan vélemények, amelyek szerint nem működnek jól a Russian Volume szempillákkal.

A Velour-Xtensions Kit szempillák 3 hosszúságban kaphatók készletben: 10, 12 és 14 mm-es. A műszempillák egy vékony csíkon érkeznek, ami lehetővé teszi, hogy ügyesen álcázd a szempillák csatlakozási vonalát. Maga a felhelyezés a gyártó ígérete szerint nem tart tovább 10 percnél.

A Velour fürtökkel történő egyetlen alkalmazás hatásainak élettartamát a fürtök használatával nem adják meg kifejezetten. A weboldalon a gyártó jelzi, hogy minden az egyéni hajlamoktól és a gondosságtól függ. Azt is állítja, hogy a Velour Xtensions Kit szempillák nem vízállóak, és az alkalmazás után legfeljebb 24 órán keresztül nem szabad nedvesíteni. Ez viszont a készlet egyik legnagyobb hátránya.

5. Lashify Starter Kit

A Lashify Starter Kit egy másik termék, amely gyönyörű szempillákat tud létrehozni. A Lashify készlet alapfelszereltségként előre elkészített fürtöket, valamint olyan kiegészítőket tartalmaz, amelyek célja, hogy az alkalmazást sokkal könnyebbé tegyék.

A Lashify barkácsolt szempillaspiráljait is az érzékeny szemek figyelembevételével tervezték, így általában minden nőnek ajánlhatóak. Ezeknek a műszempilláknak az alkalmazása sem okozhat különösebb problémát. Azonban jól elő kell készítened a szempilláidat és türelmesnek kell lenned. Először is fel kell vinned egy réteg szempillaspirált, ami a Nanolash fürt szempillákkal nem szükséges.

A Lashify Starter Kit kivételes rugalmasságú és puhaságú szempillákat biztosít. Alkalmazkodnak a szemhéj alakjához és utánozzák a természetes szempillákat. A termék hatalmas hátránya azonban, hogy mind a kezdőcsomag, mind az utántöltő csomagok csak 10 szempillacsomót tartalmaznak. A készlet minden alkalommal csak egy alkalmazást tesz lehetővé. És azt is tudni kell, hogy a Lashify készlet valószínűleg a legdrágább termék a piacon.

Egyetlen alkalmazás hatásának garantált tartóssága 4-5 nap. A gyártó azonban világossá teszi, hogy ezeket az előre elkészített, önálló alkalmazásra szánt műszempillákat megfelelően kell ápolni. Csak így hosszabbítható meg a tartósságuk. Érdekes, hogy a Lashify Starter Kit szempillák egy kicsit tovább viselhetők, ha a gyártó ragasztási módszerét használod. Sajnos ezek a kiegészítők nem tartoznak a készlethez, ami miatt ez a termék nem érdemel magasabb helyet a rangsorban.

6. QUEWEL DIY Lash Kit

A QUEWEL DIY Lash Kit az utolsó termék az otthoni, csináld magad szempilla hosszabbítás rangsorában, amely megérdemelte az utolsó helyet. Lehetővé teszi a különböző szempilla stílusok létrehozását – az orosz volumentől a mindennapi viseletre szánt gyengéd szempilla megjelenésig. Ez azonban nem olyan egyszerű, mint a Nanolash fürt szempillákkal. Szükséged lesz némi tapasztalatra ezeknek a szempilláknak az alkalmazásában, vagy egyszerűen csak gyakorolnod kell egy kicsit.

A készlet olyan kiegészítőket tartalmaz, amelyek célja, hogy megkönnyítsék az alkalmazást. A szempillák felülről és alulról is felhelyezhetők. Az egész folyamat nem vehet igénybe több mint 15 percet, bár minden a természetes szempillák előzetes előkészítésétől függ. Ismét hosszabb alkalmazási idővel jár.

Az előre elkészített QUEWEL DIY Lash Kit fürtök több napig viselhetők. Minden azonban a megfelelő ápolástól függ. A tincseket ki kell fésülni, és ajánlott elkerülni az olajos kozmetikumokat.

Azok a felhasználók, akik úgy döntöttek, hogy kipróbálják a QUEWEL DIY Lash Kit-et, azt állítják, hogy valóban elérték a kívánt eredményt, bár ez nem volt könnyű. A termék egy vagy két nap után is eltávolítható.

A legjobb fürt szempillák rangsora- összefoglaló

Minden nő egészséges és dús szempillákról álmodik, gyönyörű göndörséggel. Most ez az álom végre valósággá válhat. A rangsorban felsorolt termékeknek köszönhetően a nők néhány perc alatt elérhetik a kívánt hatást.

A megfelelő fürt szempillaspirál kiválasztása az otthoni alkalmazáshoz rendkívül fontos. Alaposan gondolkodj, és elemezd a felsorolt termékek előnyeit és hátrányait.

Érdemes azt is figyelembe venni, hogy egyes készletek 3, mások pedig 4 szempilla hosszúságot kínálnak. Ebben az esetben el kell dönteni, hogy milyen formázást szeretnél létrehozni.

Természetesen a végső termékválasztás rajtad múlik.